Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Procesele de ambalare si distributie a lubrifiantilor CEPSA

Zona de ambalare a uzinei CLSA are multiple linii de umplere. In liniile de ambalare a produselor in butelii de 1, 4 si 5 litri, procesul incepe cu depaletizarea containerelor goale, care trec prin sistemele de transport, pana la aplicatorul de etichete (unde se aplica fiecarui ambalaj eticheta care ii corespunde) si la umplere, unde se dozeaza cantitatea de produs dorit. Apoi fiecare recipient trece prin cateva etape: controlul greutatii si detectarea pozitionarii corecte a dopului. Daca greutatea nu este corecta sau capacul nu este in loc, recipientul paraseste liniile de ambalare.

In continuare in procesul de aliniere al cutiilor se verifica daca lipseste vreuna. Apoi, cutiile intra in etapa de paletizare, care reuneste un numar de cutii pe palet, iar din acest punct pleaca inspre depozit. In cazul butoaielor de 20 litri, in prima faza se trece la umplerea containerelor, apoi se pozitioneaza corect etichetele si se trece la paletizare cu ajutorul unui stivuitor. Liniile de ambalaj pentru containere de 1000 litri reprezinta 50% din totalul de tone ambalate in intreaga uzina. Urmeaza apoi efectuarea umplerii si a dozarii produsului, dupa care transportoarele le muta in mod automat catre container la sectiunea iesire, spre rafturi, asigurand astfel pozitionarea lor fara incidente. Controlul calitatii este unul foarte strict.

Laboratorul Central al Rafinariei scaneaza toate produsele fabricate. Numai daca produsul indeplineste toate specificatiile poate fi ambalat. In plus, se executa controlul calitatii pentru prima unitate ambalata din fiecare lot de produse. In cele din urma, zona de transport are cinci docuri de incarcare automata, iar controlul incarcaturii este asigurat prin intermediul unui sistem wireless de citire a codurilor de bare, prin care comenzile ajung in retea WIFI SAP.

Produsul este livrat in vrac, dupa care are loc in procesul de incarcare complet automatizat care dureaza aproximativ douazeci minute. Un astfel de depozit, atunci cand este complet automatizat, minimizeaza eficient eroarea umana si asigura intrarea rapida in productia de bunuri si control al stocului. Uzina dispune de sase elevatoare macara, cu platforma de colectate si depozitare a bunurilor. Pe parcursul celor 14 nivele de incarcare, fiecare din cele douasprezece cai de acces permit un flux intrare-iesire, de un palet pe minut.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro