Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Castiga doua bilete la cele mai asteptate concerte ale verii !

Nu am mai fost de mult timp la un concert la care sa imi doresc foarte mult sa ajung. Poate ca am imbatranit, poate ca nu mai am timp sa ajung la un concert ce se desfasoara pe parcursul mai multor zile sau poate ca locuiesc intr-o localitate in care nu se prea organizeaza concerte si ca sa ajungi in alt oras trebuie sa-ti faci timp liber si sa te organizezi cu drum, masa si cazare. Cu nostalgie ma gandesc ce frumos ar fi fost daca s-ar fi organizat concerte minunate, precum in zilele noastre, pe vremea cand eram adolescent sau student si aveam atata timp liber si disponibilitate pentru distractie. 

Vara Activia

Ce frumos ar fi daca as putea da timpul inapoi ca sa pot merge la toate concertele verii, fie ca vorbim de Untold Festival, Electric Castle Festival, MUSE, Spell Ground Festival, Summer Well, „Sia, Fallulah, Selah Sue, Oh Land”, Festivalul George Enescu sau Cat Empire. Oricare dintre ele imi fac cu ochiul si m-as duce la toate, cu emotie si entuziasm ca la 20 de ani. Sper, totusi, ca sa castig doua bilete la Untold Festival sau Electric Castle Festival, doua dintre cele mai tari concerte ale verii, pe care nu vreau sa le ratez.

Cum spune un vechi proverb romanesc ca: „Speranta moare ultima!”, am descoperit de curand o campanie frumoasa a celor de la Danone intitulata sugestiv: „Vara Activia” prin care poti castiga doua bilete la cele mai tari concerte ale verii. Tot ce trebuie sa faci, este sa achizitionezi oricare Activia de Baut, sa inscrii numarul bonului fiscal in formularul de pe pagina campaniei Vara Activia sau sa trimiti numarul bonului fical prin SMS la numarul 1772 si poti castiga bilete la concertele preferate. In plus, iti poti dubla sansele compunand o piesa. 

Produsele participante in campanie

In concluzie, experienta unui concert live nu se poate compara cu absolut nimic, pentru ca atmosfera unui concert te face sa iubesti, sa traiesti la intensitate maxima muzica alaturi de fani adevarati si sa simti energia transmisa de artistii ce urca pe scena si canta live. Eu nu ma las si imi incerc norocul in campania Vara Activia, tu ce faci?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro