Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Am invatat cum se face curatenie cu Rohnson Aquatech R144, eficient si fara efort fizic !

Legendele urbane si experientele romanilor care au calatorit in strainatate spun ca nu exista praf in Germania sau in America, ca autoturismele sunt spalate cand trec granita, ca poti lasa deschise geamurile si in locuinta nu-ti intra niciun firicel de praf, ca nemtii sau finlandezii nu cunosc ce-i ala praf pe mobila si asa mai departe. Cert este ca, intr-adevar infrastructura in tarile dezvoltate este mai bine intretinuta, se face curatenie mai eficient si performant, dar si oamenii sunt mai civilizati, nu arunca gunoiul pe unde apuca si sunt mai atenti la igiena personala si a locuintei. Din proprie experienta consider proverbul „nu exista padure fara uscaturi” foarte adevarat si oriunde mergi, gasesti lucruri de care sa te minunezi, sa te revolti sau pe care sa le apreciezi. Intotdeauna, daca ai dubii cu privire la legendele urbane, soarta face ce face si te obliga ca sa experimentezi totul pe propria-ti piele.

O sufragerie impecabila

Am detestat si mi-a fost groaza de fiecare data cand am fost nevoit ca sa ma mut in chirie, in alta localitate sau intr-o alta tara, constrans de obligatiile de serviciu sau de alta natura. Nu mutatul in sine imi provoaca o teama viscerala, ce implica impachetatul si despachetatul lucrurilor, ci mai degraba curatenia si igienizarea locuintei care urma sa-mi fie casa pentru o perioada de timp. Situatia se complica cand trebuie sa mergi in alta tara si esti nevoit ca sa pornesti la drum doar cu strictul necesar, inghesuit in doua-trei bagaje. Ajungi la destinatie si primul lucru pe care-l faci este sa-ti gasesti un adapost. Nu-ti poti permite ca sa stai prea mult la hotel sau intr-o pensiune pana iti gasesti o chirie exact pe gustul tau si presat de situatie alegi prima chirie, cat de cat acceptabila din toate punctele de vedere (un pret relativ ok, o pozitie buna si o stare fizica a locuintei agreabila). 

De fiecare data cand dau cu ochii de aspiratorul Rohnson Aquatech R144, imi aduc aminte cu amuzament de apartamentul din Bitola pe care l-am inchiriat de la Sasho (Сашо), un macedonean autentic, cu care foarte greu puteai lega cateva cuvinte si comunicai mai mult prin gesturi si mimica. Sasho era ceva ruda sau prieten al unui coleg macedonean de serviciu, niciodata n-am inteles exact ce-i lega de fapt. Apartamentul mi-a fost prezentat intr-o vineri seara, cu trei camere, spatios, relativ curatel (se observa ca a fost curatat superficial), semi-mobilat, dar la un pret foarte bun. A doua zi aveam sa inteleg de ce a fost Sasho atat de bucuros si a acceptat chiar sa mai negocieze putin pretul cu mine. I-am platit chiria pe luna in curs, plus chiria in avans pe inca o luna si am semnat un contract de inchiriere pentru un an calendaristic, apoi am primit cheile de la apartament, urmand ca de a doua zi ca sa ma mut in casa noua.

Aspirator Rohnson

Socul vietii l-am trait a doua zi cand am dat piept cu realitatea cruda. Cu o seara inainte, intr-o lumina difuza, apartamentul parea relativ ok, dar pe lumina zilei arata dezastru. Mai ca m-au pornit lacrimile de necaz dupa ce am inspectat pe indelete tot apartamentul si am constientizat pe ce am aruncat banii. Am tras concluzia ca, in apartament, inainte a locuit cineva care avea un caine tanar sau mai multi, pentru ca urmele erau evidente la tot pasul daca dadeai deoparte cartoanele si carpele ce mascau dezastrul. Apartamentul era cosmetizat exact cum vezi in filmele americane cu cearsafuri asezate peste mobila si cartoane ce acopereau majoritatea mobilierului si a parchetului. Chiar am fost impresionat de civilizatia si caracterul lui Sasho care a conservat apartamentul in felul acesta. Realitatea era insa alta, macedoneanul a mascat cum a putut dezastrul din apartament. Mobila era toata roasa pe la colturi, picioarele scaunelor si a mesei purtau urme de gheare si de colti, usa de la intrare si usile interioare erau toate zgariate, pe sub mobila, pe la colturi, dupa usi si in ungherele greu accesibile era plin de par negru de animal. Covoarele si carpetele de pe jos aveau toate o nuanta de gri spalacit de parca erau confectionate din acelasi material, nuanta creata de cantitatea imensa de par ce se intrepatrundea cu firele textile. Efectiv nu puteai locui in apartament daca nu faceai o curatenie generala si o igienizare completa.

Eram constient ca aveam numai ziua de sambata la dispozitie ca sa igienizez apartamentul, lucru ce trebuia terminat pana seara, inainte de culcare. Aveam nevoie de un plan de actiune bine pus la punct. Incep sa caut cu disperare unde era ascuns aspiratorul si ce alte produse de curatienie mai puteam identifica in apartament. In paralel am facut o lista cu ce aveam nevoie urgenta de cumparat. Am cotrobait cu atentie peste tot si n-am identificat aspiratorul, am gasit doar o matura si un faras, ce erau intr-o stare de uzura avansata, de parca au supravietuit razboaielor mondiale. Sun colegul de serviciu pe care-l rog sa-i comunice lui Sasho ca am nevoie urgenta de un aspirator puternic si performant, pentru curatenie generala. 

In cateva minute primesc raspuns ca Sasho binevoieste sa-mi aduca un aspirator doar luni dupamasa, un raspuns ce-mi urca tensiunea la cote alarmante. Incerc ca sa ma calmez si sa caut o solutie practica. Decid sa dau o fuga in primul magazin de electrocasnice, sa merg direct la standul de oferte aspiratoare de unde sa achizitionez un aspirator, iar costul lui intentionam ca sa-l scad din chiria pe luna urmatoare. Caut pe internet un magazin online aspiratoare prin apropiere. Gasesc unul in vecinatate, ma chinui putin cu google translate ca sa inteleg informatiile ce erau afisate pe site, acesta fiind scris doar in alfabet kirilic, ma mobilizez si plec la cumparaturi. La magazin, constat cu stupoare ca era un second-hand de electrocasnice si aveau la vanzare doar doua aspiratoare folosite. Aleg pe cel care mi se parea mai ok, apoi ma bag intr-un super-market de unde cumpar restul produselor de curatenie de pe lista si fac drumul inapoi. Aproape de locuinta, trec prin dreptul unei spalatorii auto ce mi-a captat atentia prin zgomotul facut de un aspirator profesional in actiune.

Rohnson Aquatech R144

Motivat, imi suflec mainile si ma apuc de aspirat in sufragerie. Cred ca am reusit sa aspir aproape jumatate din suprafata, cand, din senin, se opreste aspiratorul. Verific daca primeste curent electric, verific comutatorul, verific cablu, totul parea in regula, doar ca se incapatana sa mai functioneze. L-am desfacut cu o surubelnita, am verificat carbunii, motorul, dar nu mi-am putut da seama ce s-a stricat. Descumpanit, aveam impresia ca toti, inclusiv divinitatea, comploteaza impotriva mea tocmai intr-o zi atat de solicitanta. Nu mai avea sens ca sa mai dau banii pe un alt aspirator sau ca sa caut un service de reparat aspiratoare. Totul era in zadar. Spasit i-au matura si incep sa matur cealalta jumatate. Nu-ti poti imagina ce grozavie am facut cu matura? Am ridicat tot praful existent si inexistent din incapere, zburau firele de par canin de parca erau intr-o intrecere olimpica, scamele si firele de par se agatau de matura si oricat de energic maturam, tot mai ramanea cate ceva in urma. Nu aveam spor deloc. Am dat la matura mai bine de o ora si nu vedeam nici o evolutie. Eram terminat fizic si psihic. Parca jucam intr-un serial horror in care se repeta aceeasi scena la infinit. Simteam ca ma lupt cu „morile de vant”, efectiv traiam pe viu ghinionul vietii mele. Incet, dar sigur, mi-am dat seama ca aveam nevoie de un aspirator profesional, un aspirator 3 in 1, adica performant, eficient si econom. 

O data ce am identificat tipul produsului care mi-ar face viata mai usoara, de curiozitate, am vrut ca sa vad cum arata si cu ce caracterisitic tehnice este inzestrat un aspirator profesional 3 in 1. Daca folosesti filtre de cautare online ca: promotii aspiratoare, reduceri aspiratoare, oferte aspiratoare sau aspiratoare profesionale, vei descoperi un numitor comun: aspiratorul Rohnson Aquatech R144. Acesta inglobeaza o tehnologie inovatoare de filtrare prin apa si este ideal pentru intretinerea locuintei intr-o curatenie impecabila. Aspiratorul Rohnson retine praful si murdaria ce sunt extrase in recipientul de colectare iar filtru HEPA retine 99.99 % din particulele mai mari de 0.3 microni. In plus, filtrarea prin apa este o metoda inovativa prin care praful este colectat direct in apa, prevenind astfel imprastierea acestuia in aer. 

Rohnson Aquatech R144 este inzestrat cu functie de suflare, filtru HEPA lavabil, este prevazut cu un recipient robust de 15 litri, contine 5 perii de curatare (perie pentru aspirare umeda, perie pentru aspirare uscata, perie in forma de T, perie rotunda si un dispozitiv pentru colturi), maner ergonomic pentru transport si un spatiu practic de depozitare a cablului. Cu alte cuvinte, este un aspirator multifunctional, puternic, eficient, cu un consum de energie scazut iar pretul incredibil de mic, de numai 389 ron, la care este listat in oferta Marketonline il face de-a dreptul irezistibil. 

Promotie Aspirator Rohnson Aquatech R144

Involuntar, m-am lasat prada reveriei, visand cu ochii deschisi cum ar fi fost daca aveam un aspirator Rohnson Aquatech R144. Un fel de R2-D2 (Artoo Detoo) din celebrul Star Wars, creat de George Lucas, trebuie sa recunosc ca asemanarea dintre R144 si R2-D2 este izbitoare. Ma imaginam ca sunt Anakin Skywalker sau Obi-Wan Kenobi urmat indeaproape de Aquatech R144, facand curatenie peste tot prin apartament, ramanand in urma noastra o curatenie impecabila si un miros proaspat. Totul se derula ca intr-o secventa de film, in care erai placut impresionat de calitatile si functiile atat de importante ale aspiratorului Rohnson Aquatech R144. Esti spectator la o minune tehnologica, vezi in detaliu cum se desfasoara procesul de filtrare a prafului prin apa, vezi cum tot praful, mizeria si parul de animale, sunt colectate fara pic de efort in recipientul robust. 

De afara, sirena unei ambulante, m-a trezit la cruda realitate. Timpul zbura si trebuia sa se intample un miracol ca sa reusesc sa termin curatenia macar in sufragerie. Fara sa vreau, un gand nastrusnic mi-a incoltit in minte. M-am mobilizat, am dat o fuga la primul magazin alimentar, am luat un bax de bere Skopsko si m-am dus direct la spalatoria auto din vecinatate unde am negociat cu baietii, ca in schimbul berii sa-mi imprumute unul dintre aspiratoarele lor profesionale. Inarmat cu un aspirator profesional, cu putere de aspirare mare, am terminat curatenia intr-un timp record si fara sa depun efort fizic. Trebuia doar sa tin tubul telescopic in pozitie ca peria sa acopere suprafata de aspirare si sa ma plimb prin camere. 

Magazinul Marketonline.ro

Seara, dupa ce am despachetat si mi-am aranjat lucrurile, m-am trantit in pat, fiind inundat de un placut sentiment de multumire. Am reusit sa ies din incurcatura si am descoperit cat de util este un aspirator Rohnson Aquatech R144 in gospodarie. Am tras adanc aer proaspat si curat in piept, stiam cu certitudine ca un aspirator Rohnson Aquatech R144 merita toti banii si daca nu-l comand din magazinul Marketonline.ro, s-ar putea ca sa ratez cea mai mare reducere de pret (de minus 45%) la un aspirator Rohnson profesional.

...

"Rohnson Aquatech R144, te admir cu inflacarare,

Esti cel mai tare din parcare

Si te privesc cu incantare,

Cum aspiri mizeria ce-ti apare-n cale!"

...


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016.



7 comentarii:

  1. un filmulet cu asambalarea si utilizarea lui de ce nu exista??? am primit azi comanda de pe emag vassiliki si nu e bun de nimic. vreau sa vad un filmulet, sa imi dau seama ca gresesc eu ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici se lauda un R144, da spune ca a facut curat in casa cu un aspirator profesional imprumutat de la spalatorie. Lipseste numele asp.imprumutat ca R144 nu e nici pe departe profesional.
    Nu este nici macar mentionata puterea de aspiratie pe nicaieri a acestui atat de laudat instrument.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este cel mai prost aspirator pe care l-am cumparat vreodata. Recenzii de genul acesteia si reducerea de pret de la 700 de lei au contribuit la impresia ca este vorbad despre un produs profesional. Nici vorba. De la prima folosire a fost tragic. Mult zgomot, intr-adevar, eficienta zero. Culmea a fost cand am vrut sa il returnez si mi s-a raspuns ca as putea doar sa il schimb, dar nici macar asta nu se aplica in cazul de fata pentru ca este deja un model depasit...

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai l-am achizitionat si eu. Nu stiu de ce spuneti ca e un aspirator prost. Nu am probleme cu el, nu imi ridica praful in aer. Inca nu am folosit peria pentru aspirare umeda.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro