Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Set rulmenti auto

Seturile de rulmenti Starmann prezinta precizie, combinata cu performante excelente obtinute in procesul de productie. Pentru fiecare lot de produse este efectuat controlul calitatii tuturor elementelor incluse in set.

Fiecare kit contine un set complet de accesorii pentru asamblare. Otelul utilizat pentru fabricarea unitatii rulmentului Starmann are specificatii de inalta puritate iar inelele si rulmentul sunt supuse unui tratament termic special. Rulmentii Starmann asigura o rezistenta optima in cazul sarcinilor dinamice suplimentare functionand in conformitate cu toate standardele de capacitate fizica si de repaos. Rulmentii sunt testati pentru a determina greutatea exacta care actioneaza pe o bila, limita vitezei de rotatie, temperatura si durabilitatea. Acest lucru duce la o crestere a eficientei de utilizare a rulmentilor.

Rulmentii sunt componente predispuse la coroziune, astfel incat Starmann se asigura ca depozitarea si ambalarea, se realizeaza in conditii optime. De aceea spatiul de depozitare este prevazut sa functioneze la o temperatura constanta, cu o umiditate de sub 60%. Rulmentii sunt special pastrati si ambalati ermetic, supusi unei revizuiri periodice fiind atent controlati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro