Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Iluminare de la Magneti Marelli

Una dintre diviziile de top ale companiei Magneti Marelli este divizia Iluminare Auto cu sediul in Reutlingen, Germania, dedicata dezvoltarii, productiei si vanzarii produselor de iluminat auto pentru toate OEM-urile importante din intreaga lume. Cu o cifra de afaceri de 1,8 milioane de euro, 13.480 de angajati in 21 de tari, care acopera 4 continente, divizia iluminare auto Magneti Marelli dispune de 16 facilitati de productie, 2 centre de cercetare si 13 centre de aplicare. Inovatiile in ceea ce priveste farurile vizeaza intotdeauna imbunatatirea vizibilitatii pe timpul zilei si pe timp de noapte. Acestea ofera, de asemenea, posibilitatea de a imbunatati aspectul, si in acelasi timp de a aduce in lumina integrarea inovatiilor eficiente, cum ar fi sursele Xenon sau LED-uri, precum si dezvoltarea functiilor de iluminare specifice, cum ar fi, de exemplu, AFS (Adaptive Frontlighting System), IR-System (sistem infrarosu) si DRS (Lumina pe timp de zi).

Becurile cu xenon pentru aplicatii cu fascicul de lumina de intensitate scazuta si intensitate mare

Tehnologia Xenon este folosita pentru aplicatii de lumina cu fascicul de intensitate scazuta si cu fascicul de intensitate mare. Amandoua folosesc un dispozitiv de actionare electromagnetic pentru a muta un dispozitiv si pentru a trece de la un fascicul de intensitate mica la unul de intensitate mare (principiul sistemului de proiectie).

Trecerea poate fi activata printr-o miscare mica a becului de descarcare din reflector (sistemul principiului de reflexie). Mai mult decat atat, farurile cu xenon sunt echipate cu un sistem de reglare automata a inaltimii fascicului de lumina, ca echipament standard, care regleaza farurile in functie de diferitele conditii de sarcina, pentru a putea evita autovehiculele care se apropie orbitor. Legea cere ca farurile Xenon sa fie echipate cu sisteme de curatare pentru a se asigura lentile curate si de distributie uaoara a luminii.

Becurile cu halogen

Becurile cu halogen au fost utilizate pentru proiectarea farurilor, inca de la mijlocul anilor 1960, si cu siguranta ofera mai multa lumina si au o durata de viata mai lunga comparativ cu tipurile de becuri descrise mai sus. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru toate functiile de iluminare frontala a vehiculelor: faza lunga, faza scurta, semnalizatoare, iluminarea laterala si iluminare pe timp de ceata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro