Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Rexona MotionSense cu microcapsule fermecate nu te lasa la greu!

O vorba din popor spune ca „oamenii destepti racesc vara”. Acum, nu stiu cat este de avarata vorba asta, dar, cu siguranta se mai intampla sa te mai loveasca cate o raceala in plina vara. Sucurile reci de la frigider si gheata din limonada, in stransa legatura cu schimbarile de temperatura si un sistem imunitar deficitar, te recomanda ca o victima sigura la raceala. La fel ca iarna si raceala de vara se caracterizeaza prin frisoane, dureri in gat, tuse, nas infundat, febra, transpirat abundent si acest lucru este cauzat de sistemul imunitar deficitar. Desi intr-o astfel de situatie te simti ingrozitor si nu ai chef de nimic, mai ales de munca, esti nevoit sa mergi la serviciu. Afara canicula, inauntru racoare de la aerul conditionat, un mediu numai bun pentru inmultirea virusilor. Cand te afli sub efectul medicamentelor si a racelii, transpiri abundent. Un lucru destul de jenant mai ales daca ai de-a face cu clienti sau colaboratori. Nu-ti permiti luxul ca sa cari dupa tine toata garderoba ca sa te poti schimba din 5 in 5 minute. La fel cum nu-ti permiti luxul sa faci cate un dus de fiecare data cand transpiri, mai ales la locul de munca. Intr-o astfel de zi delicata, in care vezi doar patul si simti o nevoie acuta de a sta fara sa faci nimic, in care transpiri abundent, iti vajaie capul si nu te poti concentra la nimic, cu nasul infundat, ai nevoie de o protectie eficienta impotriva transpiratiei abundente si prospetime indelungata.

Rexona MotionSense
Solutia este simpla si la indemana oricui. Deodorantele antiperspirante Rexona ofera un beneficiu unic: protectie eficienta impotriva transpiratiei si prospetime indelungata, gratie formulei patentate MotionSense – microcapsule ce se activeaza la fiecare miscare. Rexona este astfel primul deodorant din lume care contine microcapsule activate de miscare, pentru protectie antiperspiranta eficienta si senzatie de prospetime pe parcursul intregii zile. Rexona nu te lasa la greu nici cand esti intr-o zi delicata, in care gripa se prinde de tine ca scaiul si transpiri abundent.

Rexona este primul antiperspirant din lume care contine microcapsule activate de miscare si iti asigura protectie eficienta si senzatie de prospetime pe parcursul intregii zile. In plus, cu cat faci mai multa miscare, cu atat se elibereaza mai multa prospetime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare miscare pe care o faci, pentru ca tu sa te bucuri de o senzatie de prospetime indelungata. Oricare ar fi pasiunea ta si orice ti-ai dori sa realizezi, Rexona, cu tehnologia unica MotionSense, te ajuta sa faci fata provocarilor fiecarei zile. Nici nu mi-as putea imagina ce m-as face fara Rexona MotionSense cu microcapsulele fermecate intr-o zi in care raceala nu te lasa si transpiri abundent.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro