Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Montarea supapei de retinere

Verificarea servofranei:
- subpresiune tangibila.
- verificarea etanseitatii.
- verificarea de etanseitate a membranei. Verificarea functionarii servofranei de mult cunoscuta - a simti daca pedala de frana merge in jos la pornirea motorului, nu este suficienta pentru a ne asigura ca servofrana functioneaza corect.

Inlocuirea servofranei - inlocuiti la schimbarea servofranei si supapa de retinere si furtunul de legatura, pentru ca adesea aceasta a fost cauza pentru defectarea amplificatorului. Supapa de retinere are scopul de a proteja servofrana de vaporii de benzina incidenti. Daca supapa este defecta, vaporii de benzina ajung in amplificator si membrana se va distruge in scurt timp.

Montarea furtunului - furtunul de legatura intre sistemul de aspirare al motorului si servofrana trebuie intodeauna montat astfel, incat furtunul sa urce catre servofrana. Daca vaporii de benzina condenseaza in furtun, condensul (benzina) se intoarce in motor.

Inlocuirea pompei de subpresiune - daca la o defectiune ajunge ulei din pompa de subpresiune in servofrana, pe langa aceasta trebuie inlocuite si supapa de retinere, instalatia de furtune si stuturile de inchidere.

Lichidul de frana in servofrana BKV - daca lichidul de frana ajunge in servofrana, trebuie inlocuit pe langa aceasta si cilindrul principal de frana tandem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro