Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Servofrana cu senzor

Senzorul Delta – S este senzorul cu efect Hall ce lucreaza conform principiului diferentei de masurare a deplasarii. El este folosit la servofrane vacuum (executie tandem). Sistemul OHB cu senzor Delta – S este avantajos din punt de vedere al pretului, preia o functie de siguranta: el sustine instalatia de franare in cazul defectarii servofranei. Un senzor performant care poate fi utilizat in toate tipurile de amplificatoare suplimentare inclusiv in cele standard. El lucreaza conform principiului diferentei de masurare a deplasarii in ambele camere de amplificare. Un sistem OHB cu senzor vacuum dublu ofera urmatoarele functii - sustinere in cazul defectarii servofranei sustinerea pornirii la rece (in cazul pornirii - la rece, este disponibila prea putina presiune de franare datorita vacuumului slab – in aceasta situatie, un OHB cu senzor vid dublu face pompa vid obisnuita inutila) functia Overboost – presiune de franare amplificata pentru situatiile de urgenta.

Inlocuirea THZ - la fiecare inlocuire sau demontare a cilindrului de tip tandem de la servofrana, inelul de etansare dintre cele doua agregate trebuie de asemenea inlocuit.

Sfat: adesea un inel de etansare defect sau lipsa este cauza pentru pierderea subpresiunii care se remarca la motoarele decuplate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro