Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara te inspira sa calatoresti prin Aerotravel

Primavara anotimpul in care natura se trezeste la viata, totul este intr-un verde crud, plin de culoare si miresmele florilor, a inspirat artisti, pictori, sculptori, muzicieni, poeti sau scriitori a caror opere au ramas posteritatii ca o oda adusa celui mai indragit anotimp. Remarcabil este faptul ca primavara inspira pe toata lumea, inclusiv pe cei care n-au inclinare spre arta sau calitati artistice. Optimismul si energia primita in dar toata primavara ne inspira sa calatorim, sa planificam vacante memorabile la care visam de mai mult timp. O vacanta speciala pe care o meritam din plin este posibila prin intermediul serviciilor de 5 stele oferite de Aerotravel, o companie cu state vechi in servicii de turism complete din Romania, oferind cele mai diverse si personalizate solutii turistice la cel mai bun pret de pe piata. Aerotravel vine in intampinarea clientilor cu servicii si produse turistice inovatoare, de la bilete de avion, rezervari la hoteluri in tara sau strainatate, croaziere, pachete de vacanta memorabile, pana la corporate travel, dedicat companiilor. Transparenta si onestitatea celor de la Aerotravel te fac sa ai incredere in serviciile turistice pe care le achizitionezi online.

Pachete turistice prin Aerotravel
Pe situl de prezentare al companiei Aerotravel gasesti cele mai populare destinatii turistice, cele mai ieftine modalitati de cazare dar si solutii personalizate in functie de perioada, transport, cazare si buget. Un atuu al celor de la Aerotravel este asistenta turistica de urgenta asigurata la orice ora din zi sau din noapte, apoi poti achizitiona asigurari de calatorie si intermediere de obtinere viza daca este cazul, aspecte importante cand planifici cateva zile de concediu. Intotdeauna reprezentantii Aerotravel vor face tot ce este omenesc posibil ca tu sa fii pe deplin satisfacut de ofertele si serviciile turistice achizitionate online.

Jerusalem Locurile Sfinte
Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi, avem la dispozitie cateva zile libere in care putem calatori intr-un loc special, incarcat de istorie, legenda si religie. Daca in religia islamica exista o obligatie ca sa faci un pelerinaj la Mecca cel putin o data in viata, in crestinism pelerinajul la Jerusalem este optional. Oare cati credinciosi crestini au visat intotdeauna sa ajunga macar o data in viata sa se roage la Mormantul Sfant? Cred ca toti crestinii au visat si viseaza la o calatorie initiatica de mare amploare. Astazi sa faci un pelerinaj la Mormantul Sfant in perioada Sarbatorilor Pascale este posibil la preturi rezonabile prin intermediul serviciilor turistice oferite de compania Aerotravel. Jerusalem este Orasul Sfant pentru trei mari religii, zeci de biserici si moschei impanzesc orasul, cladiri vechi si noi, legate prin stradute inguste si bulevarde largi, te invita sa faci o calatorie in istorie pana la crearea marilor religii universale.

Cazare ieftina Jerusalem prin Aerotravel
Primul obiectiv turistic si religios pentru un crestin odata ce ai pasit pe Pamantul Sfant este sa mergi sa te rogi in Biserica Sfantului Mormant, edificiu ridicat peste locul unde a fost inmormantat Iisus Hristos. Biserica adaposteste sfintele locuri ale crestinatatii, Muntele Golgota, Mormantul si pestera unde s-a descoperit Crucea. Mormantul Mantuitorului se gaseste exact in centrul bisericii. Un alt obiectiv este Mormantul Fecioarei Maria situat in Gradina Ghetsimani, intr-o galerie subterana sapata adanc in stanca ce trece pe sub zidurile orasului vechi. Capela Inaltarea Domnului, trebuie vizitata daca esti in Jerusalem, fiind situata pe Muntele Maslinilor, este un loc de inchinaciune atat pentru crestini cat si pentru musulmani. Conform traditiei acesta este locul de pe care Iisus Hristos s-a inaltat la cer, capela pastreaza o piatra cu urma piciorului stang al Mantuitorului. Cea mai spectaculoasa cladire cu specific religios din Jerusalem este Biserica Tuturor Natiunilor ridicata in Gradina Ghetsemani la baza Muntelui Maslinilor, denumita si Basilica Agoniei datorita faptului ca se afla exact pe locul unde Mantuitorul s-a rugat in noaptea de dinaintea prinderii sale. Cu o arhitectura interesanta, biserica imbina mai multe stiluri arhitecturale si mai multe domuri in care se afla 12 steaguri reprezentand fiecare natiune care a contribuit la ridicarea lacasului de cult. Zidul Plangerii cea mai sensibila zona din Jerusalem, zona fiind considerata sfanta atat de evrei cat si de musulmani, reprezinta o bucata din vechiul templu distrus de romani. Merita vizitata si Cupola Stancii sau Moschea lui Omar, conform traditiei musulmane aceasta a fost ridicata peste piatra de pe care s-a ridicat Mohamed in Rai. Jerusalem capitala Israelului este o destinatie turistica si de pelerinaj cu incarcatura istorica, religioasa si culturala deosebita. Macar o data in viata merita sa vizitezi Locurile Sfinte, mai ales acum cand este atat de usor sa calatoresti si sa te cazezi in Jerusalem cand faci rezervare online prin Aerotravel.

Dubai lux si extravaganta
Daca doresti sa petreci cateva zile in lux, intr-o excursie fabuloasa si extravaganta atunci Dubai este destinatia perfecta. Prin Aerotravel poti face o colatorie spectaculoasa in orasul recordurilor Guinness Book unde “cel mai” si “cea mai” le intalnesti la tot pasul. Evolutia spectaculoasa a orasului din ultimii zeci de ani este remarcabila, constructiile monumentale moderne rasar la tot pasul, printr-o simpla comparatie noi n-am reusit sa construim in 25 de ani o autostrada iar ei au construit cu oras intreg, insule artificiale, cu cladiri care au batut toate recordurile mondiale. Cele mai scumpe, cele mai mari, cele mai inalte claridiri din lume le gasesti adunate intr-un spatiu restrans in Dubai, oras construit cu lux si extravaganta. Aici ai la dispozitie orice distractie sau modalitate de petrecere a timpului liber de la plaja, scufundari, croaziere, schiat, zboruri cu avionul, balonul, parasutism, parapantism, schi nautic, safari, off-road, shopping, viata de noapte, orice iti pofteste inimioara, singurul lucru care-ti poate frana entuziasmul este bugetul, in rest ai tot ce vrei la discretie.

Cazare ieftina Dubai prin Aerotravel
Dubai poate purta cu mandrie denumirea generica de Paradisul sau Raiul de pe Pamant. O data ce ai calcat in paradis o sa doresti sa ramai vesnic tanar si vesnic sa traiesti intr-un oras magnific care-ti ofera totul. Principalele atractii turistice in Dubai sunt Burj Al Arab, singurul hotel de 7 stele din lume, simbolul micului emirat. Burj Kalifa cea mai inalta cladire din lume ce masoara 829 metri inaltime si 163 de etaje. Aici poti vedea cele mai spectaculoase fantani arteziene, cu o lungime de 275 metri si un jet de apa proiectat la 150 metri inaltime, luminate de 6600 lumini si 50 de proiectoare. Complexul Atlantis de pe insula artificiala Palm Jumeirah. Complehul Wafi construit in forma de piramida, insulele artificiale. Dubai Marina un complex portuar artificial, cel mai mare mall din lume, Emirates Tower si zgarie norii din preajma, Moschea din Dubai sau Muzeul din Dubai sunt doar cateva din atractiile si obiectivele turistice din Emirat pe care le poti vizita usor daca faci o rezervare online prin Aerotravel.

www.aerotravel.ro
Cele mai bune oferte la cazare pentru cele mai populare destinatii turistice prin Aerotravel sunt extrem de atractive si accesibile oricarui buzunar. Cele mai bune servicii personalizate la standarde de inalta calitate primesti numai prin Aerotravel oferite prin business travel, tour operator si turism leisure. In plus, Aerotravel din anul 2000 este membru al retelei internationale Lufthansa City Center, care cuprinde 630 agentii de turism in 84 de tari, toate acestea asigura garantia calitatii serviciilor oferite. 

10 comentarii:

  1. Aici m-ai nimerit, n-am fost niciodata nici la Ierusalim nici in Dubai si imi doresc sa merg in amandoua locuri. O sa studiez propunerile tale si oferta Aerotravel sa vad ce gasesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am fost in Ierusalim dar m-as muta cu totul in Dubai

      Ștergere
  2. m-ar tenta un drum, pardon zbor :D la Jerusalem

    RăspundețiȘtergere
  3. Un city break la Venetia chiar ar prinde bine pe vremea asta frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. trebuia sa iau biletul ca a venit toamna la noi :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost o singura data la Ierusalim si as mai merge dar, timpul si bugetul ma opreste momentan!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ierusalim este un oras spectaculos care te atrage ca un magnet.

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro