Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Paza buna trece primejdia rea cu Master Security

Miscarea face bine la sanatate, o plimbare de duminica, chiar daca afara este putina racoare, devine un mod placut si relaxant de a petrece dupamasa in aer liber. Nu ai nevoie de ceva sofisticat si multa pregatire pentru o plimbare placuta, o tinuta lejera asigura tot confortul unei plimbari in parc. De obicei primavara cand se face vreme buna in fiecare duminica dupamasa am adoptat un fel de rutina in a face plimbari in parc sau de cele mai multe ori colind stradutele inguste din orasul vechi unde admir casele si arhitectura veche. Chiar ma bucur de preivelistea oferita de stradutele din centrul vechi al orasului si ma gandesc cu groaza cate din casele vechi mai ramaneau in picioare daca ramanea comunismul mai multa vreme la putere. Cred ca toate centrele vechi erau rase de pe fata pamantului, distruse de buldozerele oranduirii socialiste daca nu era inlaturat comunismul in '89. Te socheaza faptul ca niste lideri comunisti puteau sa ordone distrugerea atator constructii valoroase de patrimoniu doar pentru a face loc blocurilor comuniste, inestetice, din beton cenusiu, cu apartamente mici ca niste cutii de chibrituri. Cunoscand istoria centrului vechi si norocul de a scapa de la demolari in ultimul moment, o plimbare printre casele vechi este cu atat mai placuta. De cele mai multe ori o plimbare in centrul vechi este linistita, prea putini oameni circula duminica in zona. 

O adevarata delectare este sa admiri casele vechi, inalte cu geamuri mari acoperite de storuri sau cu obloanele trase, foarte putine au ferestrele descoperite. Interesant este faptul ca, din loc in loc, unele case au montata cate o oglinda retrovizoare veche cu vedere spre poarta sau spre intrarea in curte, ori garaj. Intotdeauna am admirat ingeniozitatea oamenilor in asemenea situatii, o oglinda retrovizoare este intr-adevar utila ca sa vezi din casa, cine suna la usa, ca sa nu te deplasezi degeaba pana la poarta, mai ales in conditii meteo nefavorabile. Cred ca majoritatea caselor vechi sunt locuite de oameni in varsta care nu au o mobilitate asa de mare. O varianta mai buna la oglinda retrovizoare este in opinia mea o camera de supraveghere cu o raza de acoperire mai mare. La o simpla comparatie de preturi o oglinda retrovizoare de masina costa cat o camera de supraveghere, prin urmare investitia este aproximativ egala, dar eficienta si performanta, mai ales pe timp de noapte inclina balanta categoric in favoarea camerei de supraveghere video. 

Camera supraveghere color de inalta rezolutie, 700 TVL, Dahua KM-78IRF
In centrele oraselor pe stradutele slab iluminate noaptea, o camera de supraveghere este un accesoriu intimidant pentru infractori sau tinerii cu inclinatii huliganice ori cu veleitati de artisti graffiti. Nu poti sa nu remarci ca majoritatea zidurilor vechi sunt pline de graffiti si de semnaturile diversilor indivizi pentru care o cladire veche nu reprezinta o valoare de patrimoniu. Daca la noi sistemele cu camere supraveghere sunt destul de putin raspandite, in Europa occidentala acestea au o arie de raspandire mult mai mare, datorita eficentei camerelor video, statisticile arata o scadere a infractionalitatii in perimetrele supravegheate video. Ieftinirea tehnologiei de suveghere video o fac accesibila acum si persoanelor fizice nu doar bancilor sau institutiilor publice ori private, Cele mai ieftine si accesibile sisteme de supraveghere video le gasim la Master Security, o firma specializata in comercilizarea si montarea sistemelor de suveghere video si de securitate. 

O camera supraveghere color de inalta rezolutie, 700 TVL, Dahua KM-78IRF de la Master Security reprezinta o solutie optima pentru supravegherea video a proprietatii individuale, aceasta implica cele mai mici costuri dar ofera eficienta maxima. Camera de supraveghere color pentru exterior de inalta rezolutie, 700 linii TV, cu iluminator IR Led Array pana la maxim 40m, Dahua KM-78IRF, dispune de senzor de imagine 1/3" Sony EXview HAD CCD II cu senzitivitate inalta, lentila varifocala, filtru Digital WDR (Wide Dynamic Range) si OSD (On Screen Display). O camera de supraveghere video cu tehnologia de iluminare IR LED ARRAY permite detectarea, clasificarea, recunoasterea si identificarea obiectelor care nu sunt vizibile cu ochiul liber pe timpul noptii. Este considerata o metoda mult mai eficienta de a obtine imagini de inalta calitate in conditii de intuneric datorita modului uniform de distributie a luminii IR asupra zonei de supraveghere video. Cu ajutorul acestei noi tehnologii se pot obtine imagini in orice conditii de iluminare, chiar si pe perioada noptii sau in medii complet intunecate. Datorita noilor tehnologii si a ieftinirii lor, o camera de supraveghere video performanta este ideala pentru supravegherea locuintei si a bunurilor personale, iti ofera linistea si siguranta de care ai atata nevoie. 

Kit sistem de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06
De asemenea in zonele centrale sau periferice cu stradute slab iluminate, daca ai o proprietate, un garaj sau un spatiu comercial ori de birouri, merita sa instalezi un sistem de alarma wireless cu costuri mici dar efiecient si performant. Cred ca un kit sistem de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06 pentru siguranta, este cea mai buna optiune in cazul acesta. Kitul contine o centrala Antiefractie Jablotron PROFI JA 63KR, o tastatura fara fir JA-60FA, o telecomanda cu 4 butoane Jablotron RC-86, o sirena alarma Jablotron serie PROFI fara fir de interior UC-260, un contact magnetic, wireless, releu reed, Jablotron JA-60N, un detector de miscare PIR fara fir JABLOTRON PROFI JA-60P si un acumulator cu Pb fara intretinere, acumulator backup, 12V, 2.4Ah. Kitul sistem de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06 mi se pare perfect pentru orice spatiu, iar raportul calitate/pret foarte bun. In plus, este un sistem hibrid ce poate gestiona detectori cu fir si fara fir pentru o deplina libertate in alegerea elementelor de detectie si a modului de amplasare a acestora si se preteaza pentru instalari de tip "do it my self". Sistemul de alarma Jablotron PROFI JK-06 este avantajos pentru ca instalarea este simpla si neinvaziva, iar programarea si operarea usoara este accesibila la nivel de nespecialist. Autonomia mare a detectorilor pe baterii alcaline obisnuite il recomanda ca fiind cel mai fiabil sistem de alarma pentru spatii comerciale sau birouri. 

www.ultramaster.ro
Recomand sistemele de supraveghere video si securitate comercializate si montate de Master Security. Compania Master Security pune la dispozitia clientilor o echipa de profesionisti cu mijloace, cunostinte si experienta in domeniul mijloacelor de securitate. Sunt maestrii in servicii de supraveghere video, sisteme de alarma, video interfoane, automatizari porti si bariere auto, control acces si pontaj sau usi de garaj. Apeleaza cu incredere la serviciile lor, iar casa, spatiul comercial, afacerea ta si bunurile tale vor fi in deplina siguranta, intotdeauna paza buna trece primejdia rea cu Ultramaster. 

6 comentarii:

  1. Acestea sunt instrumente de paza si protectie extrem de utile cand stai la casa. Interesant articol.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu conteaza cata bogatie ai in casa, important e ca din putinul sau multul tau sa nu ia nimeni fara sa vrei

    RăspundețiȘtergere
  3. in conditiile reale ale societatii noastre cu atat de putini oameni arestati pentru ”furturi marunte” cred totusi ca un sistem de supraveghere descurajeaza !

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro