Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

La miniPRIX, pantofii si hainele, costa cat martisoarele

Ce sentimente te cuprind cand te inalnesti cu un prieten bun, care nu ti-a inselat niciodata asteptarile? Personal pe mine ma cuprinde o bucurie mare si astept cu nerabdare sa ne intalnim cat mai des, mai ales ca ma simt extrem de bine in compania unui prieten de incredere. Dar daca in locul prietenului tau este un magazin online, in care ai incredere si revii intotdeauna cu placere, ce sentimente te cuprind? Sincer pe mine ma cuprind sentimente asemanatoare cu cele traite cand ma reintalnesc cu o persoana draga. De fiecare data cand aud, sau vad ori pasesc virtual in magazinul online miniPRIX, un zambet larg imi cuprinde chipul si un sentiment de emotie puternica ma aduce in pragul tremuratului. Abia am rabdare sa se deschida paginile magazinului miniPRIX ca sa vad cele mai noi articole de imbracaminte si incaltaminte listate, dar si cele mai noi promotii. Intotdeauna stiu ca cei de la miniPRIX nu se zgarcesc deloc cand vine vorba de promotii si nu trece o luna sau o perioada mai lunga de timp in care sa nu organizeze o campanie promotionala.

Jacheta cu nasturi si buzunare laterale
Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca miniPRIX este magazinul meu de suflet, dar si singurul magazin in care am incredere deplina fiind unicul bazat pe “discount concept”. Imi face placere sa fac cumparaturi online in magazinul miniPRIX de fiecare data pentru ca este usor de utilizat, apoi tabelul de corespondenta al marimilor este practic si util. De fiecare data cand lansez o comanda verific in tabel daca am selectat marimile corect pentru articolele de imbracaminte si incaltaminte. Acest lucru a facut ca toate comenzile efectuate in magazinul miniPRIX sa fie complete si corect livrate, n-am avut nicio surpriza neplacuta si toate articolele s-au potrivit la fix. In plus, niciodata nu am avut neplacerea sa primesc o alta culoare sau un articol asemanator fata de comanda initiala, lucru pe care-l apreciez foarte mult, ocazie cu care le multumesc celor de la miniPRIX pentru corectitudine si promptitudine.

Pantaloni barbati kaki
In fiecare primavara natura revine la viata, la fel si noi oamenii ar trebui sa imitam natura, sa ne reinoim garderoba, sa simtim ca intram intr-un nou ciclu de viata. Exact ca anul trecut sau acum doi ani, am decis sa fac o vizita de primavara in magazinul online miniPRIX. Primul lucru pe care l-am sesizat pasind virtual in miniPRIX au fost preturile articolelor de imbracaminte si incaltaminte, mai ales la pantofi, care in mod surprinzator costa cat martisoarele. 

Camasa din bumbac
Incantat de noutatile descoperite in magazinul miniPRIX am ales in primul rand o jacheta cu nasturi si buzunare laterale de culoare gri, din 80% bumbac si 20% poliester. Am ales jacheta pentru zilele de primavara mai racoroase, mai ales ca iarna nu se mai da dusa. O jacheta de culoare gri se poate asorta cu orice tinuta casual, fiind comoda si usoara, chiar nu trebuie sa lipseasca din garderoba. Mai greu gasesc online pantaloni de marimi mari, dar la miniPRIX gasesc intotdeauna marimi mari din modelele care-mi plac. Acum am ales pentru noul look de primavara o pereche de pantaloni de barbati din bumbac 100% de culoare kaki care se asorteaza cu jacheta. In plus panatalonii sunt de calitate, cu o croiala confortabila, iar pretul ii recomanda ca o achizitie de exceptie.

Tricou polo cu maneca scurta
Am pus ochii de asemenea pe o camasa din bumbac 100% de culoare bleumarin ce se poate asorta cu orice pantalon intr-o tinuta casual. Materialul de calitate, croiala, aspectul si pretul o recomanda pe un loc fruntas in cosul de cumparaturi din magazinul online miniPRIX. De fiecare data cand trec pragul celor de la miniPRIX, nu ma pot abtine sa nu comand tricouri. Am pus ochii pe un tricou cu maneca scurta polo din poliester 100% de culoare alba. Materialul placut la atingere si de calitate al tricoului, iti garanteaza ca te vei simti in largul tau oriunde te-ai duce.

Pantofi din piele naturala
Ofertele si reducerile la pantofi descoperite in magazinul miniPRIX, m-au facut sa uit de orice. Am descoperit o pereche de pantofi piele naturala de culoare maro, exact marimea mea. Modelul si aspectul m-au atras de prima data, ca sa nu mai vorbim de faptul ca sunt confectionati din piele naturala, atat la exterior cat si la interior. In plus, sunt un model fara siret care-i fac mai practici si comozi. Se pot asorta cu orice tinuta casual, si te vei simti perfect oricat ai umbla. Apoi, am devenit invidios cu adevarat pe reprezentantele sexului frumos carora miniPRIX le ofera cele mai mari reduceri la balerini. Nu cred ca exista o femeie pe lume care sa nu accepte ca la miniPRIX balerinii sunt aproape gratis.

Camapnie promotionala miniPRIX
Incantat de alegerile facute in magazinul online miniPRIX si cu cosul plin de cumparaturi, am descoperit inca o tentatie careia cu greu i-am putut rezista. La prima vedere, am fost atras de campania prin care se acorda o reducere de 30% pentru cumparaturi de imbracaminte si incaltaminte tuturor celor care achizitioneaza bilete de avion sau camere la hotel prin intermediul Voyage miniPRIX, am zis ca merita discountul extrem de generos. Dar cand am vazut preturile accesibile la camerele de hotel si biletele de avion, mi-am schimbat in totalitate opinia si am pus linkul la favorite, dupa o simpla comparatie de preturi online.

miniPRIX prietenul tau online
Exact cum faci in cazul unui prieten in care ai incredere, incerci sa mentii legatura cu el cat mai strans si sa-l simti intotdeauna aproape, la fel o poti face si in cazul magazinului online miniPRIX. In primul rand te poti abona la newsletter ca sa primesti cele mai noi oferte si campanii aflate in desfasurare sau poti descarca aplicatia miniPRIX din App Store sau G-Play pentru telefoane mobile sau tablete. Recomand cu incredere tuturor sa va imprieteniti cu magazinul online miniPRIX pentru ca, intodeauna, o sa va trateze cu devotament si incredere exact cum face un prieten adevarat.

6 comentarii:

  1. deci a venit caldur! cat o sa ma bag eu la miniprix!!! chiar am mai comandat de l ei si is ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am cumpărat niciodată de la ei. Am prietene/familiari care o fac, dar eu n-am avut încă ocazia. Preţurile sunt foarte atractive, mai ales când sunt la ofertă. Cred că de aia au aşa de mult succes.
    Baftă şi ţie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cumparat de mai multe ori de la ei, nu doar pentru preturile mici ci si pentru articolele faine. Preturile oricum sunt mici iar cand sunt la oferta articolele atunci sunt aproape gratis.

      Ștergere
  3. SA PROFITAM DE REDUCERI, PRETURI BUNE SI PRODUSE CALITATIVE , ZIC !

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro