Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Vacante ieftine si frumoase prin micul meu secret: early booking

O destinatie de vis pentru un concediu odihnitor este de departe insula Corfu. O insula perfecta, accesibila romanilor si destul de aproape ca distanta de Romania, de unde poti ajunge cu avionul sau autocarul. Cel mai simplu si usor mod de a ajunge in Corfu este sa optezi pentru un Charter Corfu din Bucuresti sau din Cluj prin Agentia de Turism Viotop Travel. Optiunea pentru charter este fara stres si fara batai de cap suplimentare, respectiv nervi si energie consumata in trafic. In plus, chiar poti, daca doresti, sa inchiriezi de acolo o masina la un pret accesibil pentru deplasari. Cele mai bune oferte prin Early Booking in Corfu le gasesti la Viotop Travel, care-ti pune la dispozitie reduceri de pana la 50%, cu alte cuvinte iti faci concediul inteligent la jumatate de pret.

Paleokastritsa 
Cred ca nu exista om care a trecut prin scoala si nu a citit sau auzit de Legendele Olimpului, sau de istoria Greciei antice. Numele insulei Corfu (Kerkyra in greceste), ne introduce in legenda care spune ca Poseidon, celebrul Zeu al Marii, s-ar fi indragostit de Kerkyra o nimfa pe care o rapeste si o duce pe o insula, care ulterior ii va pastra numele. Insula este cu adevarat o atractie turistica fantastica, fiind un paradis sau o gradina a edenului pe pamant, de la vegetatia mediteraneana, verde tot timpul anului, la frumuseti naturale, mini fiorduri, stanci, plaje cu pietricele sau nisip, pesteri si lagune. Insa ce atrage cel mai mult si incanta un turist este marea de un albastru perfect si clar. Pe langa vegetatia salbatica, o mare parte din insula este cultivata cu plantatii de maslini, citrice si chiparosi. Peste tot pe insula in zone in care te astepti mai putin gasesti sate pescaresti, biserici si manastiri vechi care rasar din vegetatia salbatica.

Canal D’amour
O adevarata minune naturala este pestera Mourtos unde se zice ca s-a ascuns flota greceasca in timpul razboiului mondial sau minunatele golfuri naturale, in unul dintre ele s-a turnat celebrul film “Laguna Albastra”. Daca planifici o excursie in Corfu cu avionul, vei ajunge in orasul cu acelasi nume, care merita vizitat la pas pentru arhitectura sa cu influente diverse, cu cladiri si conace in stil venetian, palate si piete superbe in stil francez, situate in partea veche a orasului fiind considerat unul dintre cele mai frumoase orase ale Greciei. In jurul orasului la distante mici se alfa sate de un pitoresc aparte cum ar fi Kassiopi, Agios Matheos, Paleokastritsa, Pelekas, Ano Korakiana un sat care pastreaza traditii din evul mediu, Argirades, Avliotes, vizitand aceste locatii pitoresti cu siguranta o sa identifici taverne din care rasuna duios muzica specific greceasca, Zorba, Sirtaki, chiar poti dansa in pasii de dans traditional. Cu siguranta vei savura mancarurile specifice grecesti, celebra salata greceasca cu mirodenii si masline cu ouzo bautura alcoolica specifica zonei. Peste tot pe insula vei gasi magazine de suveniruri care sunt deschise pana dupa miezul noptii, vei gasi o gramada de bijuterii si obiecte artizanale, de la icoane la sculpturi, sau tesaturi.

Pestera Mourtos
Soarele, nisipul fin si marea albastra sunt motive irezistibile pentru a alege o vacanta in Corfu, prin programul Early Booking oferit de Viotop Travel. Corfu poate fi chiar o destinatie pentru luna de miere, cu atat mai mult cu cat in localitatea Sidari se afla Canal D’amour, care isi merita numele cu prisosinta, compus dintr-o suita de golfuri si golfulete de care te indragostesti rapid. Cu apa curata si linistita, chiar merita sa explorezi toate golfuletele, iar imaginea lor va ramane cu siguranta in sufletul tau pentru totdeauna. Pentru amatorii de panorame, merita sa urci pana la vechiul fort care gazduieste intre zidurile sale, sali cu expozitii de arta, arhive vechi si biblioteci, insa de langa vechiul far ai o priveliste magnifica asupra orasului, a liniei tarmului si a marii. Ca obiective turistice cu caracter istoric merita vizitat palatul construit de imparateasa Elisabeta a Austriei, astazi transformat intr-un cazino si manastirea Valcherna, care dateaza din secolul al XIII-lea, situata in peninsula Kanoni. Pentru gurmanzi nu trebuie sa ratezi delicioasele preparate din fructe de mare pe care le gasesti peste tot in tavernele din satele pescaresti. Drumurile pe insula sunt inguste, cu variatii mari de nivel, ticsite de miile de masini inchiriate, cu multe curbe si serpentine. Partea de nord a insulei este mai spectaculoasa cu stanci si plaje mici cu pietricele si cu peisaje superbe, pe cand partea de sud este mai putin spectaculoasa dar cu mai multe plaje amenajate cu nisip fin si ape putin adanci.

Early Booking Corfu
Daca doresti plaje linistite, peisaje superbe, stanci abrupte sau line, valuri albastre minunate si nisip fin cu un click poti achizitiona o vacanta Corfu la jumatate de pret prin agentia de turism Viotop Travel. Rezerva-ti o vacanta de vis in insula Corfu, unde mitul si legenda se intrepatrund pentru a oferi un colt de paradis. Nu uita ca agentia de turism Viotop Travel prin programul Early Booking iti ofera un concediu in Corfu, insula politetii si ospitalitatii traditionale grecesti, unde te vei simti rasfatat si vei ramane cu amintiri placute si vei stii intotdeauna de ce revii.

Thassos
O alta destinatie frumoasa si ieftina prin Early Booking Viotop Travel este insula Thassos. Pe langa faptul ca, Thassos este o alegere perfecta ca sa-ti petreci concediul, este si cea mai apropiata destinatie de vacanta greceasca de Romania. Mai ales ca, in urma cu cateva luni s-a dat in folosinta o sosea perpendiculara nord-sud, care leaga Haskovo din Bulgaria de Komotini din Grecia si reduce distanta rutiera cu mai bine de 100 km. Un traseu mai scurt combinat cu reducerile substantiale prin Early Booking de la Viotop Travel, fac din Thassos cea mai accesibila, ieftina si frumoasa destinatie de vacanta.

Giola
O data ajunsi in Keramoti, un ferryboat te traverseaza in aproximativ 30-45 minute pana in capitala insulei Limenas. In functie de cazarea rezervata si locatia aleasa poti ajunge in orice loc al insulei pe soseaua care inconjoara Thassos, cu o lungime de 98 km. Cea mai frumoasa zona a insulei, in opinia mea, este intre Limenaria, Pefkari si Potos, unde ai parte de un relief spectaculos cu plaje acoperite de nisip sau pietricele, de ape limpezi si calde de un albastru pur, cum numai in Thassos intalnesti.

Pefkari
Limenaria este a doua localitate ca marime de pe insula, cu multe magazine, cluburi de noapte, terase, taverne si agitatie tot timpul. N-ar trebui sa te surprinda faptul ca, toti stiu romaneste si chiar vorbesc fluent limba romana, de la chelneri la vanzatorii din magazin, dar mai ales toate meniurile sunt traduse in limba romana peste tot in zona. In Limenaria se afla Iris Gold o fabrica de bijuterii renumita pe plan local, de unde iti poti achizitiona cele mai reusite bijuterii din aur, argint, perle sau alte metale pretioase, unde poti sa-ti faci chiar la comanda orice bijuterie iti pofteste inimioara. In general un meniu pentru doua persoane la restaurant este mai ieftin ca intr-un restaurant din Bucuresti. Daca doresti un concediu mai linistit, fara zgomot si agitatie, atunci Pefkari este locul ideal pentru tine. Inconjurat de o padure de pini, cu plaje micute si intime, localitatea iti ofera linistea si relaxarea pe care ti-o doresti. In schimb daca totusi doresti sa participi la o seara greceasca poti merge in Limenaria sau Potos, in taverne traditionale unde poti petrece in fiecare seara cu muzica si meniuri traditionale grecesti. Potos este o statiune cunoscuta de pe insula, cu plaje superbe si restaurante traditionale ieftine, cu mancare buna exact pe gustul romanului. In schimb, daca vremea este frumoasa si cerul senin poti vedea Muntele Athos care se inalta din apele Mediteranei exact in fata localitatii. In Potos plaja este perfecta cu ape curate si limpezi, strajuita de o faleza pe care sunt amplasate numeroase taverne si terase cu specific traditional grecesc.

Early Booking Thassos
Alege o vacanta Thassos prin programul Early Booking. oferit de agentia de turism Viotop Travel, pentru ca locurile sunt limitate. In plus, in zona poti vizita o minune arhitectonica Manastirea Sfantul Arhanghel Mihail din apropiere de Aliki, ridicata pe marginea unei stanci abrubpte intr-o zona cu relief spectaculos. In manastire se pastreaza o parte din Sfantul Cui utilizat la crucificarea lui Iisus. Tot in arealul manastirii se afla o pestera cu apa sfintita. Cel mai spectaculos loc din Thassos, care merita vizitat, este Giola o splendoare a naturii care ne arata forta si maretia de modelare a marii. Desi este destul de greu accesibila si traseul pana la Giola destul de accidentat, merita sa o vezi si sa faci o baie in caldare. Cu siguranta vei reveni a doua zi in acelasi loc, care te atrage ca un magnet.

Viotop Travel reduceri de pana la 50%
Viotop Travel prin programul Early Booking iti ofera cele mai frumoase destinatii de vacanta la cele mai mici preturi. Pe langa reducerile spectaculoase prin programele Early Booking, Viotop Travel ofera sejururi in tara si in exteriorul tarii, cazari la hoteluri din toata lumea cu confirmare imediata, pachete turistice tematice si pentru diverse evenimente, circuite cu autocar sau avion, croaziere, rezervari pentru bilete de avion low-cost si de linie, rezervari pentru bilete de autocar, asigurari medicale pentru turisti, dar si asistenta sau consiliere in alegerea destinatiei ideale oferite de o echipa de profesionisti in domeniu. In plus, te poti abona la newsletter ca sa primesti noutatile, ofertele si campaniile de reduceri Early Booking sau descarca aplicatia Viotop Travel din App Store sau G-play pentru telefoane mobile si tablete, prin intermediul careia esti la curent tot timpul cu cele mai noi destinatii turistice listate de Viotop Travel.

2 comentarii:

  1. Am fost si eu o data la Thassos. Pai. cred ca nu ma mai voi duce...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vezi ca sunt o multime de destinatii turistice pe ViotopTravel de unde poti alege destinatia potrivita pentru tine.

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro