Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Care este adevaratul secret al seductiei?

A fost un inceput de weekend perfect, din toate punctele de vedere, cu o seara de vineri relaxanta, o masa copioasa stropita cu un vinulet bun, alb si demidulce, o relaxare de mult asteptata si bucuria ca in mai putin de 24 de ore, o sa intru in posesia mult ravnitului Super PlayBoy de la Coty, cel mai bun parfum care transforma orice conversatie intr-un preludiu. Eram plin de emotii, in sfarsit dupa doua luni am primit mesajul mult asteptat, venea acasa si mi-a promis ca o sa iesim impreuna, sa depanam amintiri, toata seara de sambata. Am cunoscut-o in Thassos, in calitate de ghid turistic la un grup de romani, pe care l-am descoperit in ultima seara a sejurului petrecut in Limenaria, la o seara greceasca intr-o taverna primitoare. M-am topit tot, de cand am vazut-o, inima imi batea cu putere si nu m-am putut abtine sa nu merg sa o invit la un dans. Toata seara n-am scapat-o din priviri, ii detestam pe toti turistii din grup care-i rapeau toata atentia si nu-mi dadeau ocazia sa ma bucur de prezenta ei, dar acum urma sa fim doar noi si trebuia sa dau totul ca sa fructific, poate, singura ocazie de a fi impreuna. Imi imaginam fel de fel de scenarii pentru prima noastra intalnire, dar parca niciunul nu era perfect, parca niciunul nu se transforma instantaneu intr-un preludiu ...

Super PlayBoy de la Coty
Tineam in mana recipientul de la Coty, o sticluta plina de caracter, simteam usor parfumul, o combinatie de lavanda, ambra si scortisoara inspirat parca dintr-un mit stravechi, un parfum plin de seductie, facut pentru placerea zeilor. Nu-mi venea sa cred, in sfarsit il aveam, era al meu, il mangaiam si ezitam, sa apas sau nu, sau sa mai astept putin, emotia era puternica, atmosfera apasatoare si un gand ma sacaia, l-am asteptat o vesnicie voiam sa simt mirosul imbatator de parfum doar o data, o picatura, o singura picatura nimic mai mult. Senzatiile si nerabdarea nu-mi dadeau pace, ceva ma indemna “apasa”, cu un usor tremur de emotie am apasat. Mireasma placuta m-a invaluit, eram ametit de combinatia de arome si satisfactie, nu puteam sa-mi revin, am deschis geamul iar privelistea era coplesitoare, ma aflam pe insula Thassos preferata de Artemis si Apollo pentru peisajele sale idilice, pentru minunatele plaje nisipoase, apele adanci, clare si albastre, pesterile de la malul marii, apusurile magice si climatul bland.

Am iesit afara, inca ametit si neintelegand ce-i cu mine, am fost inconjurat de racoarea serii, cerul era instelat, iar in vazduh se auzea o muzica greceasca. Curioazitatea mi-a calauzit pasii spre taverna din care razbateau acordurile de lavouto, acea muzica care te atragea ca un magnet. Ajuns la multimea care sarbatorea, am fost inconjurat de figuri prietenoase care m-au calauzit spre o parte a adunarii, unde erau asezate doua randuri de mese traditionale pline de flori inmiresmate, care incadrau un ring de dans. M-am asezat la o masa incercand sa-mi dau seama ce urmeaza sa se intample cu mine, cu inima stransa de emotie am privit spre locul unde era asezat celalalt rand de mese si am incremenit. La o masa statea o femeie gingasa si delicata, printr-o miscare s-a intors spre mine si mi-a zambit, nu-mi venea sa cred, era ea, Elena, femeia pe care o admiram si o doream atat de mult. Pentru moment emotiile m-au coplesit si nu am mai putut schita nici un gest, in creier gandurile imi alergau tumultos, eram atat de aproape de ea, trebuia sa fac ceva, sa actionez, dar cum am ajuns acolo, ah da, am apasat play, era parfumul, acel parfum magic Super PlayBoy, parfumul seductiei, era al meu si aveam sansa vietii sa o seduc.

Reinventeaza miturile seductiei!
Un grup de tineri barbati in costume traditionale, executau un sirtaki ceremonial ca sa ne distreze. Dar agilitatea si talentul dansatorilor abia daca erau observate. Nu aveam ochi decat pentru ea, care cu delicatete a luat o cupa de vin din care a sorbit usor, iar cu ochii patrunzatori ma privea ademenitor parca facandu-mi o invitatie ascunsa. Cateva picaturi din licoare i se prelingeau usor pe barbie, m-am ridicat si m-am apropiat usor,cu emotie i-am sters picaturile, apoi mi-am lins degetele. Mai avea picaturi si pe buze, am studiat-o cateva clipe, m-am aplecat trecand usor cu buzele peste ele. Buzele ei se deschisera, dar ea se trase repede inapoi, ochii mei se plimbara pe toata fata atingandu-i parca fiecare trasatura, i-am murmurat numele intr-un oftat lung si plin de dorinta soptindu-i esti incredibil de frumoasa. Muzica tacu dintr-odata, nimeni nu vorbea, dansul se terminase, pentru o clipa nu am fost atent la ea, observand ca se eliberase spatiul dintre mese. Cand m-am intors spre ea am bagat de seama ca nu mai era langa mine. Era imposibil nici nu am simtit-o, nu am simtit nici aerul miscandu-se, am privit in toate directiile, in multime, dar ea parca intrase in pamant.

Sunetele de lavouto si defi, incepura sa se auda din nou intr-un ritm mult mai lent, dar eu nu doream alt dans, voiam sa o gasesc pe ea. Mi-am concentrat totusi atentia asupra a ceea ce se petrecea inaintea mea, unde doua siruri de tinere fete dansau cu fetele intoarse spre mine. Fustele fosneau in jurul picioarelor goale, soldurile lor se unduiau cu o precizie hipnotica si cu o gratie desavarsita, dansul era senzual si seducator. Cand fetele au ajuns aproape de mine, cele doua randuri se separara, am admirat sincronizarea spectacolului in sine, pana ce a ramas doar ultima dansatoare din rand. M-am trezit privind fix in profunzimea unor ochi stralucitori, inima imi tresari in piept, eram vrajit de invitatia provocatoare a acestor ochi. Pielea ii lucea in lumina felinarelor care strajuiau taverna, parul ii flutura pe langa trup, odata cu acordurile ritmate ale melodiei, ea isi ridica bratele deasupra capului, erau unduitoare si gratioase iar mainile expresive. Ii admiram eleganta si priceperea dar eram absolut dominat de puterea ei de seductie, ochii imi erau vrajiti de pantecul neted si suplu si miscarile lui ondulatorii. Fusta se ridica din cand in cand in timp ce ridica cate un picior, lasand sa se intrevada pielea dulce si catifelata. Capul imi rasuna mai rau decat dupa bautura, datorita zgomotelor nebune, mai puternice decat eruptia unui vulcan, sangele parca mi se ingrosase in vene, totul se concentra in sira spinarii ca sa se raspandeasca apoi intr-o tensiune placuta. Ea se invartea nebuneste cu degetele atingand parca cerul, cu capul lasat pe spate, intr-o abandonare pagana, cu spatele arcuit. Cand instrumentele traditionale sunara ultimul crescendo ea se prabusi in fata mea cu capul pe genunchi, apoi dand capul pe spate si azvarlindu-si inapoi parul, ea ma privi cu o foame patimasa de femeie si cu o provocare mandra de leoaica. 

Super PlayBoy
Am sarit in picioare si i-am intins mana, am ridicat-o in brate si am dus-o asa prin intunericul plin de miresme pana in camera, luna stralucea atat de tare incat totul era luminat, vedeam perfect drumul spre dormitor, chiar daca ochii nu i-am dezlipit de ea. Am asezat-o cu grija pe pat apoi m-am intins si eu acoperindu-i trupul cu a meu, buzele se suprapusera cu ale ei intr-un sarut prelung si profund. Apoi si mai puternic, din ce in ce mai puternic razbatea, tot mai strident si mai agasant, era acel sunet detestat in fiecare dimineata, ceasul desteptator. Derutat si transpirat reusesc sa deschid ochii si sa opresc soneria care imi zgaria creierul reusind cu greu sa ma dezmeticesc. Usor imi revin si ma trezesc, e sambata dimineata, e ziua in care primesc parfumul Super PlayBoy de la Coty, iar visele pot deveni realitate. Parfumul a carui super-puteri pot transforma orice discutie intr-un preludiu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro