Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cand neprevazutul te loveste dupa Revelion, loveste-l inapoi. Ramai relaxat si... fa-i o poza!

In viata orice amanare in executarea unor lucrari, te arde la buzunar cum nu te-ai astepta si cand te astepti mai putin te loveste ghinionul. Uneori viata este destul de cruda si pana nu te loveste ghinionul nu constientizezi de utilitatea si necesitatea unei asigurari pentru locuinta care sa-ti asigure linistea ta si a familiei.

Acum cativa ani, nu am mai putut evita evenimentul, a trebuit sa fac o vizita ca sa fac cunostinta cu parintii partenerei, care tineau mortis sa ma cunoasca. Am planificat in detaliu vizita cu atentii pentru parinti, mai ales pentru doamna, alegand oarecum nu prea inspirat perioada de inceput de martie, cand celebram femeia. Trebuie sa recunosc ca aveam si ceva emotii, dar in final totul a decurs normal si protocolar, chiar am reusit sa scap de emotii si sa imi revin simtindu-ma execelent. Locuiesc la casa, foarte aproape de centrul orasului, jos este o sufragerie mare, bucataria si o baie, iar la etaj sunt doua camere si o baie. De la prima vizita am observat ca in camera mica de la etaj, era o temperatura mai mica fata de restul locuintei, m-am gandit ca este destul de ciudat, dar n-am pus intrebari in momentul acela. Ulterior am aflat de la domnu’ ca in momentul constructiei a lipsit putin exact cand mesterii izolau camera mica si banuieste ca au cam fuserit lucrarea si nu au izolat peste tot sub podea si undeva a ramas o portiune neizolata. In timp tot am venit cu idei sa scoatem podeaua si sa rezolvam izolatia ca sa fie in regula si iarna dar si vara, iarna era polul frigului acolo iar vara polul caldurii, nicicum nu te puteai simti confortabil in camera respectiva, dar cum era de asteptat nu am avut cu cine discuta, domnu’ fiind o persoana foarte incapatanata. 

Asigurarea de locuinta cu extra acoperiri de la Groupama
De Revelion am fost plecati cateva zile la munte si a ramas casa fara stapan, la plecare centrala a fost lasata pornita iar termostatul era pus in sufragerie pe 15 grade, temperatura medie. Pot spune cu mana pe inima ca nu sunt superstitios iar cand ma loveste ghinionul in general o pun pe superficialitatea mea si pe neatentie la detalii. Ne-am reintors dupa revelion acasa, am intrat in locuinta si ne-a lovit un frig mai rau ca afara, m-am uitat instantaneu la centrala termica sa vad daca functioneaza, surpriza ... palpaia ledul de avarie, am oprit-o repede sa nu cumva sa se strice de tot, fiind nou montata de cateva luni. Am inceput cu domnu’ sa verificam instalatia si caloriferele, jos erau in stare buna dar cand am urcat sus in camera mica am constatat dezastrul ce s-a produs in lipsa noastra. Cum am deschis usa am fost lovit in fata de un aer glaciar iar pe jos era un strat de cativa centimetri de gheata, care acoperea podeaua, socat m-am uitat sa vad de unde provenea apa care a inghetat bocna si ma duc sa verific geamurile crezand ca au fost uitate oarecum deschise dar erau inchise, imi indrept atentia spre calorifere ramanand singurele surse de apa din camera. Cand m-am apropiat de primul calorifer observ ca statea intr-o pozitie ciudata, cativa elementi erau dislocati si prinsi efectiv in sloiuri de gheata, aceeasi priveliste si la urmatorul calorifer insa nu era chiar asa de distrus. Era clara situatia, seara nu aveai la cine sa apelezi sau sa te apuci sa remediezi dezastrul, nu mergea nici sa incalzesti toata casa singura solutie era sa luam camere la hotel si a doua zi sa vedem cum putem rezolva problema.

Colectia de Avantaje
Cauza dezastrului cred ca a fost frigul de afara si termostatul lasat pe o temperatura mai mica, care a facut in timp sa nu se mai incalzeasca asa de bine camera cea mica si apa sa inghete in calorifere dizlocand elementii si inundand podeaua, apoi podeaua plina de apa inghetand formandu-se un fel de ghetar interior in camera. Am oprit robinetii de pe tevile ce duceau la caloriferele distruse si am facut cate o proba si aerisire la celelalte calorifere din locuinta. Am rasuflat usurati erau functionale toate, am repornit centrala, am sigilat camera mica sa nu patrunda de acolo frigul. In final am decis, daca temperatura creste la un nivel agreabil putem ramane in locuinta, am pus un vinulet la fiert pentru a ne creste moralul si am pus “tara la cale”.


In consiliu s-a hotarat daca tot ne-a lovit neprevazutul era cazul sa schimbam caloriferele si podeaua din camera mica si cu aceasta ocazie sa definitivam si izolatia completa a camerei. Toate lucrarile au putut sa fie finalizate in 4 zile iar costurile au fost pe masura si neprevazute in buget pentru luna ianuarie. Acum daca stam si facem o retrospectiva toata situatia putea sa fie rezolvata mult mai simplu si usor, iar reparatiile in timp mult mai scurt daca locuinta era asigurata. Cu siguranta daca optam inainte de eveniment pentru o asigurare a locuintei de la Groupama cu extra acoperiri, puteam gestiona dauna produsa in locuinta extrem de simplu si usor, chiar fara stres suplimentar. 


Groupama Asigurari ofera 3 beneficii noi pe piata asigurarilor de locuinte numite Colectia de Avantaje. Primul beneficiu este Autoconstatarea care este o procedura simplificata de constatare a pagubelor din locuinta si poate fi facuta direct de catre proprietari sau chiriasi. Astfel asiguratul fotografiaza dauna, da un telefon la call-centerul Alo Groupama, iar apoi trimite un e-mail cu documentele necesare. Al doilea beneficiu este Reparatii de Urgenta, in cazul in care daunele din locuinta au nevoie de reparatii urgente, cum a fost si in cazul nostru, Groupama trimite in maximum 4 ore un specialist pentru a le repara. Ultimul serviciu este Garantia pentru serviciul de Autoconstatare, daca plata daunelor (mai mici de 2.000 de lei) nu se face in 72 de ore, Groupama va oferi un card cadou in valoare de 100 de lei, pe care il poti folosi la orice cumparaturi dorim.

In plus Groupama Asigurari a creat „Kit-ul pentru situatii de urgenta de la Groupama”. Kit-ul contine trei elemente: un aparat foto de unica folosinta, pentru constatarea imediata a daunelor si doua lucruri menite sa ajute in cazul unor incidente neprevazute: o lanterna cu dinam si o pereche de ochelari de scafandru. Recomand Asigurarea de locuinta cu extra acoperiri de la Groupama ca fiind solutia perfecta pentru asigurarea locuintei tale, iar orice dauna survenita in locuinta poate sa fie gestionata simplu sub sloganul “Cand neprevazutul te loveste, loveste-l inapoi. Ramai relaxat si... fa-i o poza!”


4 comentarii:

  1. Iuliu, felicitari pentru articol, mi se pare complet si memorabil, in comparatie cu restul pe care le-am citit pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de aprecieri Stefan.
    Memorabil cu siguranta ramane pentru domnu' toata seara si zilele care au urmat a fost tinta tirurilor neobosite a reprezentantelor sexului frumos, un adevarat asediu mai ceva ca la asediul Constantinopolului. Din fericire eu am scapat de data asta eram doar spectator :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru articol, deja spun acest lucru de doua ori si nu cred ca este bine. Ai multe articole mai ales din domeniul auto care sunt foarte bune. Titlul e chiar fain, bravo.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro