Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Noul Lenovo A830 Dual SIM performanta la superlativ

Lenovo un producator de electronice de inalta clasa si performanta, este cunoscut mai degraba pentru laptop-uri si notebook-uri exceptionale in care au inglobat tehnologia de ultima generatie din domeniu. Totusi cei de la Lenovo n-au putut sta departe prea mult timp de tehnologia telefoanelor mobile si anul acesta au “spart gura targului” cu noul Smartphone Lenovo A830 Dual SIM (succesor al lui Lenovo A820) cu care se preconizeaza sa se intre in elita companiilor producatoare de telefonie mobila.

Noul Lenovo A830 reprezinta combinatia perfecta intre o tableta si un smartphone. Echipat cu un ecran foarte generos de 5” este de departe solutia care satisface toate cerintele tale de comunicare si multimedia. Beneficiind de un design atragator si compact, Lenovo A830 este modelat pentru palma ta, iar procesorul Cortex A5 Quad Core de 1.2GHz asigura puterea necesara unei performante superioare. Performanta care este amplificata de recent lansatul chipset de la MediaTek, si anume MTK6589, cu procesor cu 4 nuclee (Quad Core), astfel scoate in evidenta toate obiectivele de referinta, oferind scoruri aproape duble in comparatie cu restul procesoarelor dual core existente pe piata. Noul chipset MTK6589, a venit in mod natural ca un raspuns la cerintele pietei pentru performanta si se bucura de experienta in productia de procesoare a companiei MediaTek pentru dispozitive mobile.

Noul Lenovo 830 Dual SIM
Lenovo A830 dual-SIM ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean care te va surprinde prin performanta superioara. Combinatia dintre memoria RAM de 1 GB DDR3 si procesorul cel mai rapid MTK6589, face orice aplicatie care ruleaza pe telefon sau navigarea pe internet o adevarata placere. Memoria ROM de 4 GB ofera un spatiu de stocare arhi-suficient pe telefon, in plus telefonul suporta card extern de 32 GB.

Ecranul generos de 5” prinde viata cu o rezolutie de 960x540 px si 16000K de culori, cu un contrast puternic si un unghi bun de vizualizare. Toate acestea asigurand o imagine fara compromis, o experienta de browsing inegalabila, pozele preferate prinzand viata, iar documentele fiind mult mult mai usor de citit si editat. Noul Lenovo A830 dispune de capacitatea de redare video HD, suporta formate 3GP/MPEG4, iar sunetul Polyphonic/MP3 oferit este de o claritate superioara putand sa redea formate MP3/WAV/AMR/AWB. Aceste caracteristici, impreuna cu marimea ecranului fac posibila vizionarea filmelor preferate direct pe telefon, fara a compromite calitatea experientei. In plus gamerii vor fii placut surprinsi de calitatea jocurilor 3D. Dispunand de un procesor quad-core MTK6589 si o placa video performanta GPU Imagination PowerVR SGX544, noul Lenovo A830 ruleaza jocurile la o calitate ce rivalizeaza cu consolele de gaming.

Utilizarea aplicatiilor tip business este extrem de facila pe acest smartphone datorita pachetului E-Book Reader care permite vizionarea/editarea de documente tip Word, Excel si PDF pe ecranul generos de 5”, toate informatiile fiind mai usor de urmarit. Iar cei care sunt tot timpul conectati vor aprecia tastele mai mari, gratie ecranului generos, astfel incat orice text devine mult mai simplu de scris, citit si editat. Internetul devine mult mai usor de navigat datorita ecranului mare care permite vizualizarea mai multor informatii, detalii si imagini pe paginile web vizitate.

Cu o camera frontala de 0.3MP si o camera principala de 8MP cu auto focus si blit pe LED, impresioneaza prin multitudinea de functii pe care ti le pune la dispozitie. Ai optiunea de a inregistra momentele speciale in calitate HD (atat foto cat si video), asigura claritatea fetelor in fotografii chiar si in conditii improprii de lumina, se pot surprinde imagini cu tenta artistica care pot spune o poveste traita de tine sau un fenomen al naturii pe care vrei sa il imortalizezi. Iar in ceea ce priveste redarea de continut multimedia, se poate face fara intreruperi si te poti bucura de o experienta audio superioara datorita built-in speaker de buna calitate pentru un dispozitiv mobil.

Un smartphone atat de performant are nevoie si de o sursa de putere pe masura. Bateria de 2250 mAh asigura o autonomie sporita in minute de convorbire si 2-3 zile in stand-by, astfel nu vei avea nevoie sa il incarci zilnic. Functia GPS disponibila poate inlocui cu succes orice sistem de navigare, astfel posesorii acestui smartphone evita nevoia de a achizitiona produse multiple.

Lenovo A830 este dotat cu functii standard pentru un smartphone ca 3G, WIFI, FM, Bluetooth, Ebook, Email, calendar, calculator, ceas, senzor de gravitate, multi-touch (5 puncte) etc. Dimeniunile lui sunt 147 x 73 x 9.4mm, greutate 165 gr si se comercializeaza in cutie sigilat insotit de urmatoarele accesorii: incarcator, casti, 1 acumulator, cablu de date, manual, folie protectie deja aplicata. Are o garantie de 24 luni si primesti bonus o husa de protectie din silicon.

Pretul exceptional in raport cu calitatea, fiabilitatea si performanta fac din Lenovo A830 dual sim, unul dintre cele mai populare telefoane mobile ale momentului si este cu siguranta smartphone-ul anului 2013.

Articol scris pentru Spanac.

4 comentarii:

  1. Pai este destul de misto, n-ai vrea sa-l incerci?
    Sunt sigur ca o sa fie dragoste la prima vedere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumos telefonul, pretul e foarte mare la noi in tara. Afara adica pe la chinezi gasesti telefonul sub 150 de dolari. De acolo e adus acest telefon. Succes la concurs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt perfect de acord cu tine ca s-ar putea sa fie la chinezi 150 de dolari telefonul insa ca sa-l aduci din China tara non UE te mai costa taxe vamale destul de mari, la care mai adaugi TVA plus costurile de transport etc. si dupa ce tragi linie o sa-ti dai seama la ce preturi iesi :)

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro