Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

KYB Europe Aftermarket a lansat un nou catalog electronic imbunatatit

Noul catalog electronic a fost realizat in parteneriat cu TecDoc, unde KYB este evaluat ca si un furnizor de date de clasa A. Poate fi gasit la www.kyb-europe.com/catalogue.asp.

Exista multe beneficii ale acestui nou catalog electronic. Permite utilizatorului sa caute pe baza numarului de inmatriculare, VIN sau OE, de asemenea permite utilizatorului sa faca echivalenta de la competitori la KYB si in plus este extrem de usor de utilizat.

KYB investeste resurse considerabile in catalogarea electronica, cu o echipa de oameni care introduc si verifica datele zilnic. Noul catalog va ajuta distribuitorii pentru a selecta piesa corecta de prima data, reducand posibilitatea de a furniza produsul incorect service-ului.

In Europa, KYB este un producator de frunte de echipamente originale (OE) amortizoare, cu mai multe fabrici in Spania si Republica Ceha. Aceeasi calitate OE de clasa mondiala a produselor este disponibila pentru piata pieselor de schimb europeana. KYB produce acum si arcuri elicoidale pentru piata pieselor de schimb intr-o fabrica dedicata, nou construita. In plus, KYB Europe furnizeaza o gama completa de kituri de montaj suspensie si kit-uri de protectie.

KYB recomanda ca toate amortizoarele si arcurile elicoidale sa fie montate in perechi, pentru a restabili performanta suspensiei si a manevrabilitatii vehiculelor, asa cum a fost conceputa de catre producator.

Continutul este actualizat saptamanal.



2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro