Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

NEXUS Automotive International

 Nexus Automotive International, Grupul principal de distributie Autoparts, a realizat performanta de a deveni Marca la nivel mondial la doar 16 luni dupa ce a fost lansat.

Directorul Executiv, Gael Escribe a declarat ca obiectivul ambitios a fost atins inainte cu 18 luni de plan, impreuna cu o cifra de afaceri de 5 miliarde de euro. El a aratat, de asemenea, ca N! este gata pentru a lansa o serie de initiative in lidership in anii care urmeaza, care vor diferentia semnificativ N! pe piata pieselor de schimb. Mai multe detalii vor fi dezvaluite in cursul acestui an.

N! are sediul la Geneva si birouri in Paris, Dubai, Sao Paulo si Johannesburg. A fost infiintata, cu scopul de a aduce o noua abordare inovatoare pe piata pieselor de schimb. Initial s-a axat pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa, dar interesul distribuitorilor si furnizorilor de a se alatura aliantei a depasit asteptarile N!, astfel incat momentan N! este reprezentata in 63 de tari si continua sa creasca.

Gael a spus ca N! se va concentra pe consolidarea Marcii Globale si crearea de valoare, ca si cumparator mediator si furnizor de servicii atat pentru membrii sai, cat si pentru furnizorii contractati. Aceasta va construi de asemenea, la conceptele sale nou lansate, independente, de garaj, internationale NEXUSAUTO si NEXUSTRUCK. 

NEXUSAUTO in special s-a dovedit foarte popular in Franta si Polonia, primele piete unde conceptul urmeaza sa fie lansat. Aceste doua țari vor fi urmate de Algeria, Tunisia si Estonia, fiind urmate de Romania, Maroc, Cipru si Brazilia la scurt timp dupa. Oportunitati semnificative au fost identificate pentru piata pieselor de schimb din China. 

NEXUSTRUCK a fost lansat cu success in Spania si va fi prezent in curand si pe alte piete. In acelasi timp N! va lansa un Comitet de Aprovizionare care va avea intreaga activitate dedicata camioanelor. Gael a spus: "A fost un obiectiv extrem de ambitios si am ajuns acolo inainte de plan. Acest lucru confirma faptul ca strategia de afaceri si conceptul de baza au fost corecte."

"Lumea isi desfasoara tot mai mult activitatea pe pietele globale si piata pieselor de schimb nu este o exceptie. Este matur pentru consolidarea la nivel regional si mondial, cu toate beneficiile pe care acestea le pot aduce, prin stimularea de volume mai mari, dar si cresterea puterii de cumparare."

"Ca o echipa de antrepenori hotarati pe piata pieselor de schimb la nivel mondial, suntem determinati! N! va fi in fruntea acestei schimbari majore, conducand la o mai mare valoare prin inovatie si fara a se feri de un avans atunci cand este nevoie!"

Mai multe detalii despre N! pot fi gasite pe www.nexusautomotiveinternational.eu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro