Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Dezvoltarea componentelor de franare Aftermarket

Bosch extinde in prezent in mod semnificativ nivelul de productie al placutelor de frana, productia ajungand in fabrica Juarez din Mexic la capacitatea de productie anuala de 12 milioane de unitati.

In Juarez aproximativ 1.200 angajati produc, verifica si impacheteaza placute si saboti de frana Bosch. Aceasta uzina produce o gama larga de piese pentru toate segmentele din piata aftermarket, de peste 15.000 articole distincte. In acelasi timp, productia placutelor in China a crescut cu aproximativ patru milioane de unitati. Noua fabrica Bosch din China va produce in jurul a 80 de milioane placute de frana pe an. Aceasta locatie este, de asemenea, noul centru de dezvoltare pentru piata aftermarket Bosch a placutelor de frana, dispunand de ultima generatie de echipamente de testare.

Etriere de frana Bosch - puternice, precise, sigure

Importanta etrierelor reconditionate de frana este in continua crestere. Bosch realizeaza aceasta reconditionare centrala, la fabrica din Gottingen, obtinand astfel reduceri semnificative de noxe si resurse. Aplicand acelasi standarde ca si in cazul echipamentelor noi Bosch, clientii pot conta pe aceeasi inalta calitate. In acest mod Bosch este capabil sa ofere aceleasi garantii pentru remanufacturarea etrierelor de frana ca si in cazul celor noi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro