Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ideala pentru bebelusi, recomandata pentru intreaga familie

Sarbatorile de iarna devin tot mai obositoare, o data cu trecerea anilor. Cel mai mult ma oboseste aglomeratia din magazine, mai ales in ajunul sarbatorilor. Parca toata lumea a intrat intr-o transa si sunt cuprinsi de febra cumparaturilor, de parca se termina lumea si produsele din galantare. Practic, in aceste zile, premergatoare sarbatorilor de iarna, ca un om rational, incep si imi fac din timp cumparaturile. Daca iti faci cumparaturile din timp, eviti agitatia, aglomeratia si multi nervi facuti asteptand sa platesti produsele la casele de marcat. Intotdeauna iti poti face stocuri substantiale din produse neperisabile precum sunt bauturile, conservele, produsele de uz casnic si sanitare. 

Apa minerala naturala Aquatique

Apa, pe care o cumpar tot din comert, este un produs indispensabil din care imi fac provizii substantiale. Stiu ca fiecare prefera un anumit tip de apa sau marca de apa. Cand vine vorba de apa minerala, prefer apa Aquatique. Rationamentul este cat se poate de simplu, daca apa minerala Aquatique este recomandata consumului mai ales in cazul bebelusilor, inseamna ca este cea mai buna apa recomandata pentru consumul intregii familiei. 

Apa minerala Aquatique este o apa minerala naturala cu un continut extrem de scazut de sodiu, aspect foarte benefic pentru bebelusi, dar si cu un continut scazut de minerale. Acest lucru ajuta la protejarea organismului bebelusilor pentru a nu fi incarcat excesiv cu minerale de care acestia nu au nevoie sau care chiar le sunt daunatoare. Conform statisticilor 40-60% din plumbul la care sunt expusi bebelusii provine din consumul de apa. De asemenea, incarcarea cu nitriti, clor, aluminiu si fluor nu este deloc benefica pentru bebelusi. Totodata apa Aquatique este microbiologic pura si nu necesita niciun fel de prelucare (precum fierberea), provenind dintr-o sursa sigura. 

Apa minerala naturala Aquatique isi are izvorul in inima Muntilor Carpati la o altitudine de 1100 de metri, in zona protejata a Parcului Natural Bucegi, rezervatia naturala Abruptul Prahovean. Cu o compozitie echilibrata si o mineralizare redusa de numai 104 mg/l, Aquatique este o apa minerala naturala recomandata pentru consumul frecvent al intregii familii. Aceasta indeplineste criteriile de compozitie si puritate pentru a putea fi consumata de bebelusi si copii, continutul recomandat de minerale al apei fiind sub 120 mg/l. 

Aquatique

In concluzie, ca in fiecare weekend, cu atat mai mult in pragul sarbatorilor, imi fac provizii de apa minerala Aquatique. Pentru ca din punctul de vedere al compozitiei chimice, apa oligominerala plata este cea mai indicata pentru a se consuma pe perioade foarte lungi. Si este esentiala in mentinerea unui stil de viata sanatos, precum si in cazul regimurilor de slabire.




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro