Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cand tanjesti dupa un somn odihnitor !

Un somn odihnitor este tot ceea ce ne dorim ca sa avem parte in fiecare noapte. Cred ca nu exista un om pe planeta care sa nu-si doreasca sa se trezeasca in fiecare dimineata, odihnit si plin de energie. Chiar daca acest lucru e aproape o utopie, toti dorim sa avem parte de odihna cat mai placuta. Acest deziderat nu poate fi implinit fara o saltea comoda si buna, dar buna din toate punctele de vedere. O saltea pe care sa te poti odihni in fiecare noapte asa cum iti doresti si sa te trezesti in fiecare dimineata plin de energie si cu pofta de viata. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum au dormit bunicii nostri, pe acele paturi si saltele incomode, de odinioara. Noroc ca ne-am nascut intr-o generatie pentru care tehnologia reprezinta un „modus vivendi”, o tehnologie de ultima generatie pe care o regasim implicata inclusiv in productia de saltele. Stiu ca exista o multitudine de modele de saltele pe piata care-ti promit cel mai odihnitor somn din lume, dar mie, mi-a captat atentia Amber Mattress

Amber Mattress

Tehnologia revolutionara care se afla in salteaua Amber mattress. 

Dintre toate modelele de saltele, existente in prezent, as alege Amber mattress pentru ca Amber mattress еste o saltea cu doua fete, de cea mai inalta clasa, adica, o poti folosi pe ambele fete. Apoi, salteaua este realizata dupa o tehnologie noua, hibrida, din spuma cu chihlimbar АmberFoam® brevetata. Nu stiu altii ce parere au despre chihlimbar, dar eu cred ca, este unul dintre cele mai pretioase substante pe care o poti gasi in alcatuirea unei saltele. Proprietatile chihlimbarului elimina stresul si tensiunea din corp, au efect calmant, reduc durerile din ceafa, spate, articulatii si muschi. Astfel, chihlimbarul din componenta invelitorii saltelei iti asigura un somn mai profund si mai odihnitor in fiecare noapte. In plus, in medicina moderna, chihlimbarul este utilizat ca materie prima in productia de acid succinic, un minunat biostimulator. Acest acid succinic are proprietati antioxidante, anti inflamatorii si antistres. Datorita tehnologiei speciale brevetata in Amber mattress, poti aduce proprietatile terapeutice ale chihlimbarului in dormitorul tau. 


Daca ar fi sa facem o sectiune transversala prin salteaua Amber mattress, pe langa proprietatile terapeutice ale chihlimbarului din componenta materialului care inveleste salteaua Amber mattress, regasim un strat de spuma HR cu efect de masaj, cu 7 zone de confort. Astfel, sarcina este repartizata in mod egal, iar corpul se odihneste in mod eficient. Urmeaza un sistem ortopedic Pocket spring ce cuprinde peste 500 de buc/mp de arcuri individuale invelite (in material textil netesut) ce iti vor sustine corpul in timpul somnului. Aceste arcuri sunt obligatorii pentru fiecare model avansat de saltele, garantand saltelei ventilatie, aerisire si racoare. In plus, arcurile individuale invelite nu produc nici un fel de sunet. 

Ultimul strat este format dintr-o spuma cu memorie de densitate mare ce reactioneaza la caldura corpului, preluand curbele anatomice, creand senzatia de plutire. 

Bineinteles, fiind vorba de o saltea cu doua fete, tu alegi fata pe care vrei sa dormi. Fie alegi partea cu spuma cu memorie de inalta calitate care se adapteaza formei corpului si urmareste contururile anatomice, preia tensiunea si confera moliciune si confort sau alegi partea cealalta. Partea cu spuma HR, foarte elastica, cu efect de masaj si 7 zone de confort, ergonomica pentru corpul uman. O parte ideala pentru repartizarea greutatii si sustinerea corpului in timpul somnului. 

Sectiune printr-o saltea Amber Mattress


10 motive intemeiate ca sa alegi Amber Mattress 


1. Primul motiv si poate cel mai important, este faptul ca ti se ofera o perioada de testare de 100 de zile. 100 de nopti pentru a aprecia daca Amber mattress ti se potriveste sau nu. Daca nu iti place, nu este nicio problema, vei primi integral suma platita pentru produs, plus cheltuielile de transport. Sincer, n-am mai intalnit inca o perioada atat de lunga pentru a testa, fara probleme, un produs. 

2. Primesti intreaga suma inapoi, nu primesti vouchere sau reduceri pentru alte produse. Bineinteles ca acest aspect este cat se poate de corect. Nimanui nu-i convine ca sa fie oarecum obligat sa cumpere un produs de care nu este multumit sau sa fie constrans sa achizitioneze un alt produs de care poate nu are neaparat nevoie in cuantumul unor vouchere sau primind o reducere substantiala. 

3. Economisesti timp si efort. Daca nu esti multumit de salteaua Amber, nu vei fi implicat in logistica, curierat sau la plata unor sume suplimentare pentru transport. Un curier Amber, in functie de orarul tau, vine si recupereaza salteaua fara costuri suplimentare. 

4. Salteaua o poti comanda online cu doar cateva clickuri. Ce-i drept, daca stam sa ne gandim, cateva minute intr-un show-room nu sunt suficiente ca sa ne dam seama daca un produs este sau nu ideal pentru un somn odihnitor. 

5. Garantie de 10 ani. Amber mattress este un produs care rezista la testul timpului. Cu alte cuvinte, salteaua are o garantie pe viata. 

6. Functia de termoreglare. Sistemul de termoreglare iti ofera un somn mai linistit, relaxant si sanatos. In timpul noptii te vei trezi mult mai rar. 

7. Protectie antibacteriana. Materialele din care este realizata salteaua Amber mattress sunt antibacteriene si o protejeaza de dezvoltarea acarienilor si a altor micro-organisme. 

8. Calitate fara compromis. Salteaua Amber mattress este realizata din materiale de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde de productie. 

9. Ambalaj comod si usor de transportat. Amber soseste intr-un ambalaj adecvat si comod. Montarea se face la fel de usor.

10. Livrarea se face direct la usa casei tale. Vei primi Amber Mattress complet gratuit in cel mult 5 zile lucratoare.
Calitate fara compromis

Set complet Amber: saltea + topper + perna 


Daca ti-am starnit interesul pana aici, inseamna ca un set complet Amber ar fi exact ceea ce ti-ai dori pentru un somn perfect si odihnitor. Pe langa salteaua Amber mattress, din aceleasi materiale si realizate cu aceleasi tehnologii inovatoare, poti profita de un topper si o perna. 

In concluzie, cred ca merita investitia intr-un set complet Amber. De fapt, investesti in confortul si in odihna ta proprie. O investitie pentru dormitor, locul in care iti petreci o treime din viata, este o investitie practica si sanatoasa. Cand tanjesti dupa un somn odihnitor, Amber mattress, reprezinta o optiune perfecta, la indemana tuturor. Testeaza setul Amber Mattress si convinge-te cat de bun este pentru tine si cat de odihnitor este somnul pe care ti-l ofera.






surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro