Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Arcurile cu lamele multiple si lamele parabolice

Arcurile cu lamele multiple

Lesjöfors furnizeaza atat arcuri multilamele cat si arcuri cu lamele parabolice. Arcurile multi-lamelare sunt arcuri lamelare traditionale, realizate din mai multe bare stivuite impreuna devenind progresiv mai scurte, de multe ori prevazute cu unul sau mai multe arcuri „aditionale” adaugate pentru a preveni inversarea arcurilor lamelare sub sarcina grea. Cel mai lung arc are de obicei doua gauri de asamblare si prindere de caroseria vehiculului, cu centrul arcului fixat cu suruburi-U. Aceasta este o gama universala, furnizata de Lesjöfors.

Arcurile cu lamele parabolice

Arcurile lamelare „parabolice”, devin din ce in ce mai populare. Sunt realizate din otel arc, care este rulat intr-o anumita inclinare la fiecare capat, urmand o curba parabolica, si necesitand mai putine flamele. Acest lucru asigura utilizarea eficienta a materialelor si o greutate minima. Designul unui arc parabolic va indeplini aceleasi sarcini ca si designul unui arc multi-lamelar, dar cu o fractiune din greutatea arcului, ceea ce duce la o mai mare flexibilitate, care poate oferi o calitate imbunatatita la condus. Comparativ cu arcurile multi-lamelare, arcurile parabolice, in general, au o capacitate redusa la incarcare. Arcurile cu lamele parabolice sunt laminate la cald intr-un aparat special conceput, in timp ce arcurile multi-lamelare sunt stivuite si taiate pentru a putea fi modelate. Capetele lamelei principale sunt incalzite inainte ca ochiurile de montare sa fie rulate. Lamelele individuale sunt incalzite si indoite la raza corecta, inainte de a fi stinse in ulei pentru a consolida arcul si a mentine in acelasi timp forma corecta. In final, lamelele sunt calite pentru a asigura duritatea mare a materialului si rezistenta arcului. Dupa racire, un proces de prelucrare cu alice metalice este necesar pentru toate lamelele parabolice. Pentru a preveni coroziunea, arcurile parabolice sunt vopsite individual pe toate suprafetele, in timp ce arcurile multi-lamelare sunt vopsite doar pe suprafetele exterioare, si lubrifierea este aplicata intre fiecare lamela.

In concluzie, toate arcurile lamelare LESJÖFORS, atat parabolice cat si multi-lamelare, sunt livrate cu garantie de producator de 2 ani si se potrivesc sau depasesc standardele OE.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro