Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Albacher - o bere de nota 10 !!!

Imi aduc aminte cu nostalgie, de fiecare data cand trec pe langa locul cunoscut „La Trei Poduri”, de cat eram de intrigat si curios cu privire la constructia ce prindea contur, in urma cu mai bine de un deceniu. Suspectam ca se construieste vreo hala sau ceva depozite in acel loc. Nu mica mi-a fost mirarea cand am auzit ca se face o fabrica de bere. Abia asteptam sa vad noile sortimente de bere, cu atat mai mult cu cat am inteles ca vor fi ceva retete si bere de origine germana. Surpriza a fost si mai mare cand am vazut pentru prima data denumirea fabricii de bere. Ma amuza, teribil de mult, numele de Albacher. Ma si gandeam cat de „creativi” au fost cei care au ales numele unei beri ce urma sa fie produsa in judetul Alba, langa orasul Alba Iulia. 

Bere Albacher

Acest lucru mi-a infranat oarecum dorinta si curiozitatea de a testa noua bere Albacher. Cred ca a trecut o buna perioada de timp in care aveam chiar si un sentiment de retinere si scepticism mai ales cand vedeam reclamele noii beri la televizor. Chiar daca mesajul si reclama erau bune si apreciam o reclama buna, tot n-am reusit sa ma apropiu de aceasta bere si sa devenim prieteni. 


Fara sa vreau si fara intentie, am spart gheata intr-o zi de aprilie, de Sfantul Gheorghe. Nu l-am putut refuza pe Gogu, cand m-a invitat la un gratar si o bere. Am trait un soc cand am fost primit de Gogu si servit cu o bere rece, Albacher. Nu-mi puteam imagina ca tocmai Gogu, un bautor de bere, a facut greseala si a cumparat Albacher. Credeam ca totusi se respecta si isi alege mai cu grija berea. Ma si pregateam sa fac misto de el. Norocul lui a fost ca am ciocnit si a trebuit din politete ca sa gust berea. Nu mica mi-a fost surpriza cand am simtit un gust pur si o aroma naturala perfect echilibrata. A fost dragoste la prima degustare. M-am indragostit pe loc de o bere usoara pe care o poti savura oricand cu placere. Ce-i drept, berea Albacher are un caracter unic si distinct, caruia nu-i poti rezista. De atunci, multumita inspiratiei lui Gogu, am savurat de fiecare data cu placere berea Albacher, o bere vie, ce isi pastreaza intotdeauna caracterul si gustul bun. Intr-adevar este o bere Lager Permium de nota 10 ! 

Cred ca merita sa apreiciem la adevarata ei valoare si sa cunoastem mai bine aceasta minunata bere. Albacher este o bere Premium Lager proaspata, nepasteurizata, filtrata la rece, produsa cu tehnologii de ultima ora. Berea Albacher este produsa exclusiv din ingrediente naturale: apa, malt, malai si hamei, fiind realizata dupa o reteta traditionala. Datorita fermentarii la temperaturi joase, dioxidul de carbon este persistent, berea mentinandu-si prospetimea si perlajul un timp indelungat si dupa deschidere. 

10 ani de Albacher

In concluzie, acum un deceniu, Romaqua Group a intrat pe piata berii cu brandul Albacher, faurit in una dintre cele mai moderne fabrici de bere din lume dupa o reteta traditionala ce foloseste ingrediente 100% naturale. Albacher este prezenta pe piata cu sortimentele Albacher Premium, Albacher Winter, Albacher de Pasti, Albacher Radler, acestea fiind imbuteliate atat la PET si doza, cat si la sticla. Anul acesta, brandul Albacher implineste 10 ani de la lansare. 10 ani in care a facut milioane de romani fericiti. 






surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro