Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

To be or not to be 2Performant ?

2Performant este o platforma romaneasca care faciliteaza colaborarea dintre magazinele online (advertiserii) si detinatorii de situri online (afiliatii) pe un model de business bazat pe marketing performant si sharing economy (similar cu Uber sau Airbnb, doar ca se adreseaza domeniului de marketing si vanzari).

Principul de functionare a platformei 2Performant este cat se poate de simplu. Astfel, fiecare magazin din reteaua sau advertiser plateste un comision procentual din fiecare vanzare generata de colaboratorii sai sau afiliatii. Platforma asigura un tracking transparent si complet al traficului si vanzarilor, asigura comunicarea si cadrul legal, dar si comercial al colaborarilor fructuoase intre toti cei implicati.

2Performant in timp real


Istoria 2Performant a inceput in 2008 ca prima retea de afiliere din Romania (intial a purtat denumirea de 2Parale) si a evoluat permanent de atunci, de acolo si schimbarea de nume. Astazi sunt peste 500 de magazine online in retea, de la lideri locali (elefant, Evomag, F64, epiesa) la companii globale (Orange, Answear, Avon, Aoro), magazine online ce au platit comisioane in valoare mai mare de 6 milioane de euro afiliatilor 2Performant iar valoarea platilor creste in fiecare zi.

Daca iti surade ideea unor venituri suplimentare, foarte simplu si usor poti incepe colaborarea cu oricare dintre magazinele online, printr-o maniera simpla si orientata exclusiv catre rezultate profitabile pentru toti cei implicati. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci un cont in platforma 2Performant, sa aplici la campaniile advertiserilor cu care vrei sa colaborezi si sa generezi link-uri speciale, de afiliere, prin care sa-i promovezi. Orice afiliat primeste un procent din vanzarile generate in urma promovarii magazinelor online.



Noutatea pe care o aduc cei de la 2Performant este faptul ca au implementat singurul clasament al generatorilor de vanzari online: Affiliate Ranking, lansat in luna august 2017. Clasamentul este bazat exclusiv pe numarul de vanzari, un clasament care arata capacitatile reale ale participantilor de a trimite potentiali cumparatori catre magazinele online. Prin urmare, fiecare participant isi poate genera un badge cu pozitia in clasament si il poate afisa pe blogul sau site-ul propriu, aratand astfel intregii lumi evolutia in timp real, bazata exclusiv pe efort, competenta si perseverenta. Daca preferi competitiile cinstite, cu reguli clare si posibilitatea de a castiga bani in timp ce te poti ocupa cu orice altceva, atunci Affiliate Ranking este cu siguranta creat pentru tine.

In ceea ce ma priveste, dupa ce mi-am facut cont pe platforma 2Performant, am ramas placut surprins sa descopar ca poti alege produsele pe care vrei sa le promovezi dintr-un portofoliu variat si in continua dezvoltare. Accesul si generarea bannerelor si a linkurilor speciale de affiliat se fac foarte usor si nu ai nevoie de cunostinte avansate de informatica.

In concluzie, am pornit in aventura 2Performant de pe pozitia 1469 in clasamentul Affiliate Ranking. Concret, dupa ce am testat platforma pentru putin timp, pot spune ca beneficiezi cu adevarat de o platforma performanta, cu un sistem avansat si precis de urmarire a rezultatelor campaniilor si al comisioanelor generate.




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro