Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Descopera frumusetile patriei cu #AlwaysYesToRomania !

Mobilitatea omului a fost si ramane piatra de temelie a evolutiei rasei umane. Din cele mai vechi timpuri, omul a mizat totul pe mobilitate. Nici nu-mi pot imagina cum ar fi evoluat omenirea daca n-ar fi existat nazuinta pentru mobilitate. Oare care ar fi fost destinul lui Pheidippides, mesagerul grec, ce a ramas in istorie pentru sacrificiul suprem dupa ce a alergat distanta unui maraton, daca avea la indemana o masina? Oare cum ar fi evoluat omenirea daca se inventa automobilul mult mai devreme? Cum ar fi aratat astazi omenirea si cum s-ar fi rescris istoria? Sunt doar cateva intrebari la care nu vom afla niciodata raspunsul.

SIXT Rent a Car

In mod cert, avem o istorie de peste 100 de ani a automobilului. Un secol in care automobilele au evoluat si au devenit indispensabile omenirii. Astazi, daca nu ai in posesie un automobil sau posibilitatea de a utiliza unul, esti intr-o reala dificultate. Noroc ca exista solutii salvatoare in toate domeniile vietii. Cand vine vorba de nevoia unui automobil exista Sixt New Kopel prima companie de leasing operational din Romania care ofera servicii complexe si diverse ce satisfac nevoile celui mai exigent client. Aceste servicii sunt: leasing operational (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), vanzare de masini SecondHand (www.sixtsh.ro), vanzare de masini noi (www.opel-unionmotors.ro), precum si service auto (cel mai mare service auto din Romania prin www.union-motors.ro). 


Lucrurile nu se opresc aici, printre alte proiecte dedicate clientilor sai, cei de la SIXT New Kopel au lansat campania #AlwaysYesToRomania. Campania #AlwaysYesToRomania este o provocare adresata romanilor si turistilor straini de a descoperi Romania. O tara plina de locuri incarcate de istorie, cu munti si frumuseti naturale la tot pasul, cu traditii si o cultura bogata, o tara care abia asteapta sa-si dezvaluie cele mai valoroase nestemate. 

#AlwaysYestoRomania

Hai sa ne imaginam unde putem ajunge daca avem la dispozitie o masina de la SIXT Rent a Car cu plinul facut, bani suficienti pe card si timp liber cat cuprinde? In primul rand as merge pe Transfagarasan, cel mai iubit, mai pitoresc si mai faimos drum din Romania. Urmat indeaproape de Transalpina, (sau Drumul Regelui), celalalt drum spectaculos ce traverseaza Carpatii Romanesti, un drum ce merita cu prisosinta sa sofezi pe serpentinele lui. Poti face o incursiune in Tara Motilor, o regiune de romanism pur, unde te poti delecta cu frumuseti naturale si traditii romanesti. Poti ajunge cu masina la Pestera Ursilor si Ghetarul de la Scarisoar, la fel cum poti traversa chei si defilee. Sa nu uitam ca poti ajunge cu masina foarte usor la Lacul Rosu si Lacul Sfanta Ana, la toate lacurile de acumulare si barajele de pe raurile patriei. Efectiv poti ajunge oriunde si in orice colt al Romaniei cu masina.


In concluzie, tot ce trebuie sa faci este sa spui #AlwaysYestoRomania si sa descoperi toate frumusetile patriei la volanul unei masini inchiriate de la SIXT Rent a Car.




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

2 comentarii:

  1. O companie ce ofera servicii excelente la tarife accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am descoperit agenția PriceCarz când căutam o soluție de închiriere auto în România și nu aș fi putut fi mai mulțumit! Prețuri competitive, selecție variată de mașini și proces de rezervare simplu.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro