Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Roulunds sub aripa Contitech

Fondat in 1736 Grupul ROULUNDS Rubber are mai mult de 250 de ani de experienta in tehnologia cauciucului. Dupa ce compania a fost achizitionata de catre ContiTech in 2006, calitatea produselor a crescut in concordanta cu competenta Germana ContiTech AG, cel mai mare specialist din lume, in materie de cauciuc si mase plastice.

Astazi, ROULUNDS, este un furnizor extrem de respectat cu o gama larga de curele de transmisie, recunoscut ca unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente originale (OEM). Eforturile de a dezvolta si de a fabrica in mod constant curele auto de cea mai buna calitate sunt subliniate de faptul ca ROULUNDS este produs sub semnatura ContiTech, cu o acreditare QS 9000, TS 16949 si ISO 14001.

Pe piata Aftermarket, ROULUNDS are o gama completa de curele auto V - curele si centuri zimtate, comercializate sub marca ROFAN care acopera cea mai mare parte a producatorilor auto europeneni si asiatici. Curelele auto Rofan sunt dezvoltate, fabricate si testate in conformitate cu cele mai inalte standarde impreuna cu competenta si experienta ContiTech. Prin urmare, curelele Rofan se bucura de o reputatie de prima clasa.

Sub marca RO - DRIVE curelele de trasmisie sunt concepute pentru a satisface cerintele noilor motoare usoare/compacte, care impun o intesitate si o temperatura de lucru mai mare. Curelele RO - DRIVE au o mare rezistenta si rigiditate la uzura. Cu scopul de a satisface cerintele de calitate pentru curelele de distributie RO-DRIVE, nivelul acestora a fost aliniat la cel al produselor ContiTech, care este bine - cunoscut pentru produsele sale de calitate OE. In plus fata de curele de distributie, aceasta gama de produse include, de asemenea, o gama larga de kit-uri pe care le gasiti pe piata din Romania.

Curelele de transmisie RO - DRIVE

Aceste curele combina rezistenta extrem de mare la rupere, cu increderea trasnmisiei, sustinuta de un cuplu de torsiune extrem de mare. Disponibil in trei profiluri de baza diferite (trapezoidale, HTD, STD), acestea permit o putere de transmisie sincronizata. Acestea asigura incredere, functionare silentioasa si nu necesita intretinere. Aceste curele sunt potrivite pentru pompe de injectie si arbori de echilibrare in motoarele auto.

Curele si seturi de distributie

Atunci cand alegi curele de distributie de la ROULUNDS optezi pentru un produs de prima clasa la calitatea echipamentelor originale. Pentru a asigura acest standard de calitate si pentru kituri, compania foloseste ghiduri de fabricatie stricte, intinzatoare si fulii de la cei mai importanti furnizori de echipamente originale. Aceste parti componente garanteaza o tensionare corecta, indrumare si transmisie a puterii catre curelele de distributie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro