Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum te ajuta SEO si traficul organic sa-ti cresti business-ul

Dacă ești antreprenori, sigur ți-ai dat deja seama că business-ul tău nu va avea viață prea lungă fără să-și facă simțită prezența și în online. Probabil ai tot auzit de AdWords, PPC, optimizare SEO și alte denumiri pe care le știi mai mult după nume decât după însemnătate.

Ai fi tentat să scoți ceva bani din buzunar și să alegi calea cea ușoară, care să îți aducă vizibilitate online într-un timp cât mai scurt. Ei bine, înainte să dai curs tentației, ar trebui să încerci să răspunzi la următoarele întrebări: 
  1. Cât la sută din vizibilitatea obținută astfel se va traduce în cumpărători reali, pe o perioadă lungă de timp? 
  2. Cât durează și ce presupune să câștigi încrederea publicului țintă? 
  3. În câte din cazuri calea cea mai scurtă este într-adevăr și cea mai bună? 

Vrei sa fii mai mult decat un rezultat in Google?


Poate că un proces de optimizare SEO te sperie la început, din cauza complexității și a duratei mari de implementare, însă atunci când vine vorba de succes pe termen lung, nu trebuie să te dezici de zicala „Lucrurile bune au nevoie de timp.”

Oricât de atrăgătoare îți pot părea rezultatele imediate, nu uita că sustenabilitatea este mai importantă decât bucuria de moment. Iar atunci când vine vorba de a construi ceva solid în online, traficul organic este, în continuare, cea mai bună variantă.

Traficul organic rămâne în strânsă legătură cu rata de conversie

Google este al doilea cel mai de valoare brand din întreaga lume, ceea ce înseamnă nu doar că rămâne, în continuare, principala intrare către lumea online a consumatorilor, ci și că importanța traficului organic se menține cel puțin la fel de mare ca și până acum. Site-urile care reușesc să obțină un trafic organic peste medie se bucură de o rată de conversie mai mare. Studiile de până acum conturează teoria conform căreia atunci când Google oferă o acoperire organică unui site, acesta se bucură de o credibilitate mai mare din partea consumatorilor, ceea ce se traduce, în final, printr-o rată de conversie crescută.

Ce înseamnă, mai exact, trafic organic și ce rol joacă SEO în creșterea acestuia ?

Traficul organic este ceea ce majoritatea marketerilor doresc să obțină pentru site-ul unui business. Acest tip de trafic este definit de utilizatorii care ajung pe una din paginile site-ului în cauză, în urma unei căutări efectuate pe un motor de căutare, precum Google sau Bing sau în urma accesării link-ului către pagina respectivă de pe un alt site sau de pe rețelele de socializare.

Având în vedere că Google deține aproape 80% din traficul total al motoarelor de căutare, dar și că peste 60% dintre useri apelează la Google atunci când vor să se documenteze despre ceva, Google rămâne în continuare constanta cea mai grea din această ecuație. 

Așadar, pentru ca traficul organic să existe și să facă diferența, este nevoie ca website-ul în cauză să rankeze pe primele poziții în motorul de căutare accesat de utilizator. Asta în contextul în care statisticile arată că peste 90% dintre oameni se uită doar la rezultatele din prima pagină atunci când efectuează o căutare în Google. 

Descopera ce poate AdMarks face pentru tine !

Și aici intervine procesul de SEO. 

Principiul este simplu: cu cât site-ul are un ranking mai mare în Google pe anumite cuvinte cheie competitive, cu atât mai mult trafic organic va obține datorită accesărilor utilizatorilor. Iar ranking-ul pe cuvintele cheie relevante presupune un proces amplu de SEO, tradus prin: 
  • Audit tehnic 
  • Identificarea plajei de cuvinte cheie pentru business-ul în cauză 
  • Construirea unei strategii sustenabile pe termen lung 
  • Implementarea procesului de link building 
  • Monitorizarea constantă a procesului de optimizare SEO și ajustarea strategiei, după caz 
În altă ordine de idei, SEO este un proces destul de complex, care nu poate fi implementat de pe o zi pe alta, așa că una din principalele atribute ale celor care se gândesc să apeleze la astfel de servicii trebuie să fie răbdarea.

O agenție specializată îți va explica tot ce trebuie să știi despre optimizarea website-ului tău și va construi, împreună cu tine, cea mai bună strategie care să-ți aducă rezultatele dorite pe termen lung. Verifică oferta de servicii SEO de pe admarks.ro și începe să conturezi obiectivele unui succes durabil și sustenabil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro