Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Tortul cu Mickey Mouse, unul dintre preferatele copiilor

Aniversarea copilului este mereu un eveniment deosebit, iar tortul este elementul principal al oricărei petreceri. De aceea, este foarte important ca desertul așteptat cu atâta nerăbdare de toți invitații să fie perfect. Și pentru că în ziua de astăzi fiecare copil își dorește un tort spectaculos, decorat cu personaje celebre din desenele animate sau din povești, un tort cu Mickey Mouse va fi perfect pentru ziua de naștere a micuțului tău!

Evident, coacerea și ornarea unui astfel de tort acasă, în propria bucătărie, aproape că este imposibilă, mai ales că trebuie să te asiguri că va fi și suficient de mare ca să ajungă pentru toți invitații. 

Tort cu poza Mickey Mouse


Dar tocmai pentru că este un fel de artă să faci un tort cu Mickey Mouse, lasă-i pe artiști să se ocupe de asta! Apelează la o cofetărie specializată în decorarea deserturilor și poți fi sigură că nu vei da greș!

Poți opta pentru un tort cu poza favorită a copilului cu celebrul personaj Mickey, iar tortul aniversării lui va arăta fantastic! Și chiar dacă copiii sunt interesați, mai degrabă, de cum arată tortul, nu de gustul lui - important fiind, pentru ei, doar să fie dulce - asta nu înseamnă că trebuie să faci rabat de la calitate.

Cum poți face asta? Asigură-te că nu te oprești la prima cofetărie de cartier. Caută pe cineva specializat și în gust, nu doar în decoruri. Implicit, și ingredientele folosite vor avea altă calitate, iar tu nu vei fi nevoită să te abați de la standardele pe care le ai atunci când vine vorba de alimentația copilului tău.

Tipuri de compoziție pentru tortul cu Mickey Mouse

După găsirea unei cofetării pe placul tău, următorul pas este alegerea compoziției. Nu ar trebui să-ți fie foarte greu, însă, pentru că tortul cu poza lui Mickey Mouse poate fi foarte variat din acest punct de vedere. Practic, poate avea orice compoziție. 

În funcție de preferințele copilului tău, poți alege, de exemplu: 
  • Blat de cacao însiropat, cu șarlotă de frișcă și cremă de ciocolată 
  • Blat de cacao însiropat, cu șarlotă de frișcă în care să adaugi fructe, plus cremă de ciocolată 
  • Blat de cacao însiropat, frișcă și delicioasa combinație dintre crema de ciocolată și vișine 
  • Blat alb însiropat, mousse de fructe și bucățele de fructe exotice 
  • Blat asemănător clasicului doboș, din foaie de ruladă albă și ciocolată 
  • Blaturi de cacao însiropate și ciocolată 
  • Blat special de ciocolată, cu mousse de ciocolată albă și neagră 
Opțiunile sunt, așadar, suficient de variate. Ție nu-ți rămâne decât să găsești o poză frumoasă cu Mickey Mouse și vei avea tortul perfect la petrecere. Și pentru că, mai mult ca sigur, vei căuta pe internet fotografia cu Mickey, nu ezita să arunci un ochi și peste ofertele cofetăriilor online. 

Edulce, de exemplu, este una dintre cele mai mari și mai cunoscute cofetării virtuale din București. Au produse care arată delicios și conțin ingrediente naturale, iar prepararea comezilor este realizată cu 4 ore înainte de livrare, astfel că torturile și prăjiturile ajung la clienți foarte proaspete. În plus, au prețuri chiar decente, și livrează gratuite orice tort în București. Îi găsești pe edulce.ro cu sute de modele superbe!




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro