Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum ne asiguram si protejam telefonul ?

„Cum ne asiguram si protejam telefonul ?” – raspunsul la aceasta intrebare ne macina si nu ne da pace de fiecare data cand ne achizitionam un telefon nou. Evolutia tehnologica extraordinara in telefonia mobila, vizibila mai ales in ultima decada, ne-a indus in subconstient dorinta de a avea in posesie telefoane de ultima generatie, cu memorie, viteza, camera foto puternica si display de redare performant. Crudul adevar este faptul ca varful de tehnologie din telefonia mobila este foarte scump. Tehnologia in general este foarte scumpa. Imi aduc aminte cu nostalgie ca, pe vremuri, am folosit mai multi ani un Nokia 3310, un model de telefon foarte robust, a carui valoare consta in faptul ca era foarte rezistent. Nu acelasi lucru putem spune despre modelele noi de smartphone cu carcasa si display mult mai sensibile la lovituri, socuri si cazaturi. Cred ca nu exista utilizator de telefon mobil care sa nu fi scapat niciodata telefonul din mana sau care sa nu-l fi lovit din greseala. 

Accesorii si huse de protectie originale


Un proverb autentic romanesc spune asa: „Paza buna trece primejdia rea”, proverb ce se aplica si in cazul smartphoanelor actuale. Aproximativ la fel ca si in cazul automobilelor care au legiferata obligatia de a avea o asigurare, o lege nescrisa a smatphoanelor actuale te obliga ca sa le asiguri si sa le protejezi, imediat dupa achizitie. Cu siguranta, un simplu „ciorap” nu ar fi suficient ca sa-ti asiguri protectia telefonului mobil. Nici nu cred ca cineva care da cateva sute de euro pe un telefon ar fi in stare de asa ceva si sa-l poarte intr-un „ciorap”. Asadar, accesoriile si protectia telefonului mobil trebuie sa fie produse de inalta calitate si originale. Locul potrivit unde gasesti tot ce ai nevoie pentru telefonul tau mobil este magazinul online www.stifler.ro. Stifler.ro iti pune la dispozitie o gama variata de accesorii si protectii pentru gadgeturi diverse, ce se potrivesc perfect cu stilul si gadgetul tau. In plus, toate produsele comercializate de Stifler sunt 100% originale si beneficiaza de certificate de garantie online.

Stim cu totii ca globalizarea si falsurile nu au ocolit si nu vor ocoli niciodata industria telefoanelor mobile si al accesoriilor acestora. Prin urmare, cand investesti o suma importanta intr-un gadget, pentru protectia lui, ar trebui sa fim mult mai atenti cand alegem accesoriile si husele de protectie, si sa ocolim falsurile care, desi sunt mult mai ieftine, de cele mai multe ori cand trebuie sa-si faca treaba ori cedeaza ori nu ofera nici o protectie. Nici nu vreau sa imi imaginez ce sentimente si trairi experimentezi cand, in urma unui accident nefericit, gadgetul tau se deterioreaza. Imagineaza-ti un display spart sau o carcasa zdrobita si cat te-ar costa schimbarea ori reparatia lor? In plus, falsurile sunt realizate din materiale mult mai slabe iar finisarile, de cele mai multe ori, lasa mult de dorit.

www.stifler.ro

In concluzie, recomand ca atunci cand iti achizitionezi un gadget de ultima generatie sa fii prudent si sa alegi accesorii si protectie originale. Astfel va invit sa vedeti ce accesorii si huse de protectie, de inalta calitate, elegante si utile, gasiti in magazinul online Stifler.ro. Sunt convins ca produsele comercializate de magazin acopera toata gama de gadgeturi moderne si satisface chiar si cele mai severe asteptari.



surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro