Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ce presupune liposucţia abdominală şi cât costă o astfel de operaţie estetică

Remodelarea corpului cu ajutorul operaţiilor estetice nu mai este demult o procedură accesibilă doar vedetelor, astfel că, în ziua de astăzi, poţi scăpa în doar câteva ore de imperfecţiunile care te nemulţumesc. Iar cele mai multe nemulţumiri pe care atât femeile, cât şi bărbaţii, le au în privinţa propriei înfăţişări vizează zona abdominală. 

Liposuctia o solutie chirurgicala


Liposucţia este soluţia chirurgicală care poate remodela abdomenul prin îndepărtarea excesului de grăsime, redând un contur armonios corpului. 

Care sunt principalele tipuri de operație de liposucție?

Ce presupune, însă, această procedură, în cât timp rezultatele devin vizibile şi, mai ales, cât costă o liposucţie abdominală? Răspunsurile variază în funcţie de o întreagă serie de factori. Cel mai important este tipul de operaţie ales. Iată ce tipuri de lipoaspiraţie există, pentru a-ţi putea face o idee despre care ar fi cea mai potrivită pentru tine: 
  • Liposucţia tumescentă – cea mai frecventă procedură de lipoaspiraţie, presupune injectarea, în zona dorită, a unui amestec de ser fiziologic, anestezic local şi o substanţă ce contractă vasele de sânge, iar mai apoi colectarea şi evacuarea celulelor de grăsime cu ajutorul unei canule introduse în abdomen printr-o incizie de 2-3mm. 
  • Liposucţia laser – presupune introducerea subcutanată a unei canule subţiri care, prin vârf, emite un fascicul laser ce topeşte grasimea. Eliminarea lichidului se face, mai apoi, prin lipoaspiraţia clasică. 



Iar dacă până în urmă cu câţiva ani, tehnologia laser era ultima inovaţie în domeniul chirurgiei estetice, astăzi clinicile dispun de mult mai multe şi mai diverse proceduri, venind astfel în sprijinul oricăror nevoi. De exemplu, dr. Radu Panţuru, unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi plasticieni din Bucureşti, oferă posibilitatea de a apela la VaserLipo – tipul de liposucţie care distruge țesutul adipos cu ajutorul ultrasunetelor, sau la PowerLipo – procedură în care îndepărtarea grăsimii este făcută prin vibraţii.

Cea mai potrivită procedură poate fi stabilită, însă, numai în urma unei consultaţii şi în funcţie de caracteristicile fiecăruia. De exemplu, indiferent de tipul de liposucţie abdominală pe care ai vrea să-l alegi, este recomandat să recurgi la o astfel de intervenţie chirurgicală doar dacă eşti o persoană sănătoasă, echilibrată psihologic, cu o greutate stabilă, iar numărul de kilograme de care îţi propui să scapi cu ajutorul lipoaspiraţiei să fie sub 10. 

De asemenea, este foarte important de ştiut că liposucţia nu înlocuieşte o dietă sănătoasă, astfel că problema grăsimii acumulate în anumite zone ale corpului nu va dispărea definitiv dacă procedura nu este corelată şi cu o alimentaţie sănătoasă şi cu un stil de viaţă activ.

În cât timp apar rezultatele?

Tot în funcţie de stilul de viaţă al fiecăruia poate varia şi apariţia rezultatelor. Procedura liposucţiei va lăsa în zona tratată multe vânătăi din cauza cărora noul contur al abdomenului ar putea deveni observabil abia în câteva luni. 

În general, după o asemenea operaţie munca poate fi reluată în 2-3 până la 5 zile, iar după 2-3 săptămâni pot fi reluate şi exerciţiile fizice uşoare, urrmând ca totul să revină la normal după 4-6 săptămâni.

În privinţa preţului, de asemenea, există mai multe chestiuni care trebuie luate în calcul: tipul de intervenţie ales, tipul de anestezie pentru care se optează (locală sau generală) precum şi numărul de zone tratate. 

Dacă vrei să afli cât costă o lipoabsorbţie abdominală, vizitează site-ul drpanturu.ro şi contactează-l pe doctorul Radu Panţuru pentru o consultaţie şi o ofertă personalizată. 




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro