Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Aventura Havana In The Street

Cuba cea mai mare insula din Golful Mexic, cu capitala la Havana, inca de la descoperirea ei de catre conquistadorii spanioli, a generat o atractie pentru europeni pana la instaurarea comunismului in timpul razboiului rece si a blocadei impuse de Statele Unite ale Americii. Fascinatia Cubei a dainuit vremurilor de izolatie ce a aruncat o pata de mister asupra acestei insule magnifice. Putem povesti mult despre istoria si frumusetile insulei atat de indepartate si atat de misterioase pentru noi. De fiecare data cand auzim cuvantul „Cuba” il asociem imediat cu celebrul cocktail Cuba Libre si romul, bautura alcoolica emblema pentru insula. La fel se intampla cand auzim termenul de „Havana”, multi dintre noi il asociem imediat cu celebrele trabuce din foi si abia daca intram in detalii ajungel la frumoasa capitala cubaneza.


Havana in the street
Havana in the street

Acest taram al misterelor, o oaza tropicala plina de frumuseti ramane pentru majoritatea romanilor o destinatie greu accesibila. Totusi, in vara aceasta, Havana Club aduce farmecul si misterul orasului cubanez pe o strada din Romania. Aventura Havana In The Street incepe in online, acolo unde iubitorii de rom pot contribui la forma finala a unui graffiti realizat de cei de la Sweet Damage Crew participand intr-un joc interactiv si pot alege inclusiv orasul in care acesta va fi realizat. In plus, in joc sunt puse numeroase premii saptamanale, dar si premiul cel mare: o vacanta de 5 zile in Havana pentru doua persoane. O vacanta de vis, as putea spune, la care viseaza oricine.

O excursie in Paradis
O plaja in Cuba

Ca sa intri in concurs trebuie sa accesezi situl HavanaInTheStreet sa te conectezi cu contul de facebook, sa urmaresti fiecare episod al evenimentului, sa-ti dai frau liber imaginatiei si sa decizi continuarea urmatorului capitol din graffitiul Havana In The Street. Dupa ce ai contribuit la continuarea povestii Havana In The Street, poti alege orasul in care Havana Club si Sweet Damage Crew vor transpune ilustratia pe un mural. Batalia se da intre oresele Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Sibiu si Timisoara, iar orasul invingator va fi cel care va strange cele mai multe share-uri pe Facebook, din site.

In concluzie, intra in concurs, oricum nu ai ce pierde, lasa-ti imaginatia sa zburde si castiga numeroasele premii puse in joc, si de ce nu, poti castiga premiul cel mare o vacanta de vis in Havana pentru doua persoane. Nu uita sa votezi orasul preferat si sa dai share pe facebook.



surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro