Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

UBER - un alt fel de a calatori !

Traim intr-o perioada in care depindem de mobilitate si transporturi. Transporturile in Romania, mai ales in ultimii ani, nu au ocupat un loc fruntas pe lista de prioritati a guvernantilor, ramanand parca increminite in timp. Nu avem o infrastructura rutiera performanta, parcari suficiente, autostrazi. Ca sa circuli decent in Romania anului 2016 devine o adevarata provocare. Cand vine vorba de transportul in comun, cred ca nu exista o breasla mai detestata si mai hulita decat cea a taximetristilor, indiferent de localitate sau de compania de taxi pentru care activeaza. Cred ca fiecare dintre noi am avut experiente neplacute cu taximetristii, mai ales in marile orase. Unele dintre experiente au fost chiar traumatizante care ne urmaresc inca si produc efecte. Cele mai grave fapte pe care le fac taximetristii sunt ca te fenteaza si te inseala prin metode specifice, te plimba si aleg traseele cele mai lungi, nu-ti dau bon fiscal, nu-ti inapoiaza obiectele uitate in taxi, conduc foarte agresiv, asteapta intotdeauna bacsis, rotunjesc intotdeauna in favoarea lor, te refuza sau te fac sa te simti aiurea cand cursa este prea scurta, folosesc un limbaj de mahala si te jignesc chiar daca tu le platesti de fapt un serviciu. Toate aceste situatii le-am experimentat personal si am ramas cu un gust amar, mai ales din cauza neputintei si a lipsei mijloacelor de a indrepta ceva in acest sens.

UBER - un alt fel de a calatori

La fel cum a fost Moise pentru evrei, un element revolutionar, eliberator si calauzitor, a devenit UBER un altfel de a oferi servicii de taximetrie. UBER este o aplicatie mobila dezvoltata de americani, care prinde tot mai mult pe piata romaneasca, tocmai datorita reputatiei si a serviciilor sub orice critica oferite de taximetristi. Daca vrei sa experimentezi un alt mod de a circula in regim de taxi, tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia mobila UBER si sa-ti faci un cont pe Uber.com/App. Noutatea este faptul ca iti inregistrezi un card bancar in aplicatia Uber si orice tranzactie se poate face doar folosind acel card bancar, astfel nu mai exista transfer de bani cash sau bacsis intre client si soferul UBER. Tarifele de transport sunt similare celor practicate de companiile de taxi doar ca masinile sunt proprietatea personala a soferilor UBER, fiind net superioare, atat ca uzura cat si ca intretinere, fata de cele ale unei firme de taxi.


Avand la baza tehnologia de ultima generatie UBER foloseste GPS-ul. In momentul in care ai deschis aplicatia UBER, automat esti localizat. Cand soliciti o comanda, aceasta este transmisa la cel mai apropiat sofer partener din punct de vedere geografic. Noutatea este ca nu exista alte criterii de selectie, conditia este doar ca acel sofer sa fie online si sa accepte cursa. Soferul in momentul in care primeste alerta vede adresa unde trebuie sa ajunga si timpul estimativ in functie de trafic. O data ce a acceptat comanda, soferul partener porneste spre adresa indicata urmand traseul indicat de aplicatie. Acest traseu poate fi urmarit si de client. In caz ca una dintre parti se razgandeste se poate renunta la cursa in conditii speciale. Daca clientul se razgandeste si renunta la cursa dupa ce soferul a pornit spre adresa, este penalizat cu 5 lei, bani ce i se retrag automat de pe card. Dupa ce soferul ajunge la adresa, primeste confirmarea clientului si porneste calatoria, clientul este taxat in functie de tariful practicat pe kilometru si afisat in aplicatia UBER. La finalul calatoriei, atat soferul cat si clientul se pot evalua reciproc cu calificative. Dupa ce clientul ajunge la destiantie, primeste pe email factura cu toate detaliile si costul calatoriei.

Ofera o cursa gratis !

Beneficiile unui utilizator UBER:

Aplicatia UBER introduce respectul reciproc si buna cuviinta intre clienti si soferii parteneri, acestea nu sunt exceptii ca in cazul taximetristilor. 

Toate tranzactiile se fac cu cardul

Serviciile UBER sunt 100% fiscalizate


Fiecare utilizator UBER primeste un cod unic in momentul in care isi deschide un cont in aplicatie. Daca oferi acel cod unic unui amic cand isi face cont in aplicatie, primeste o cursa gratuita. Dupa ce a efectuat cursa gratuita primesti si tu o cursa gratuita. Astfel, poti beneficia de atatea curse gratuite cati prieteni noi aduci in retea.

In desfasurare este un concurs care premiaza cu cate un iPhone7 de 32 gbt pe fiecare utilizator care aduce in retea 100 de useri noi. Oferta este valabila pana pe 30 noiembrie 2016. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti faci un cont UBER (daca nu ai unul), apoi sa introduci codul promotional NOIEMBRIE si vei primi o cursa gratuita in limita a 25 de lei. Apoi recomanda UBER prietenilor tai si vei intra in cursa pentru iPhone7, nu uita sa le dai si codul tau promotional pe care-l gasesti in sectiunea profil din aplicatie. Mai multe detalii poti gasi daca dai click pe UBER te premiaza!

UBER

In concluzie, UBER este un alt mod de a calatori in oras. Este un serviciu ce functioneaza dupa reguli simple si clare, ce pot fi verificate oricand. Consider ca un sistem ca UBER revolutioneaza transportul (din punctul A in punctul B) si momentan este cea mai buna solutie de pe piata. O solutie ieftina, confortabila si la indemana oricui. O solutie simpla care completeaza si s-ar putea sa ocupe locul taximetriei originale daca taximetria nu intelege sa se reformeze si taximetristii nu inteleg sa-si schimbe mentalitatile si obiceiurile care i-au consacrat drept o bresla atat de detestata. 

Incearca UBER si savureaza un altfel de a calatori!


4 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro