Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Articulatiile sferice MOOG sunt adaptate pentru a aduce putere si confort

Articulatiile sferice MOOG au un design unic. Sunt rezistente la uzura, au o durata lunga de viata si sunt lubrifiate, pentru a putea fi adaptate fiecarei aplicatii de directie, care astfel va fi confortabila si sigura. Articulatiile sferice sunt piese de suspensie care permit rotilor si suspensiilor sa se miste impreuna in mod eficient. Produsele MOOG (OE) sunt create cu un design inovator si inginerie de ultima generatie, folosind materiale premium pentru a le oferi clientilor calitate de neegalat. 

Cum se atinge inalta performanta?
 
Carcasele aticulatiilor sferice sunt matritate dintr-un singur bloc de otel aliat cu granulatie fina pentru rezistenta superioara. Rulmentii din metal, cu caneluri lubrifiate, rezista la uzura mai bine decat modelele conventionale. Abordarea MOOG inovatoare permite lubrifiantului sa curga prin lagar in bolt pentru a crea o suprafata neteda, care prelungeste durata de viata. Designul MOOG de asemenea, transfera sarcina la carcasa pentru stabilitate maxima.

Patentat si presat in placi de acoperire, tine devierea radiala si axiala la un nivel minim, si ofera soferului un simt puternic al directiei. MOOG foloseste policloropren si poliuretan pentru partile din cauciuc ale articulariilor sferice - compusi superiori, care rezista la temperaturi extreme, praf, apa si abraziune. Si, in sfarsit, articulatiile sferice sunt dotate cu supape de siguranta de lubrifiere pentru a preveni contaminarea si pentru a permite resturilor sa fie eliminate in timpul functionarii. 

Sfaturi pentru inlocuirea articulatiilor sferice 

Papucul de cauciuc este cea mai importanta componenta, deoarece protejeaza boltul bilei. Daca este deteriorat, intreaga articulatie trebuie inlocuita. Cand inlocuiesti o articulatie sferica, toate articulatiile sferice trebuie inlocuite odata (dreapta, stanga, sus si jos). Acest lucru este din cauza ca prezinta aceeasi varsta, kilometraj si uzura. 

Beneficii:

 - puternice: fabricate dintr-un singur bloc de otel aliat cu granulatie fina 5140/41CR4. 
- convenabile: concepute pentru instalare usoara cu tot hardware-ul de montare inclus.
- design: Design inovator, rezistent la uzura pentru o durata de viata mai lunga.
- standard OE: satisface sau depaseste specificatiile producatorului OE.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro