Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Nu rata Eclipsa Totala de Preturi - Zorile Store !

Premiera in Romania, cea mai incitanta campanie Black Friday de reduceri senzationale, depaseste acum toate asteptarile. Magazinul online ZorileStore.ro se află la editia cu numarul cinci de Black Friday. Intitulata „Eclipsa Totala de Preturi”, campania de Black Friday din acest an incepe pe 18 noiembrie si va aduce reduceri de pana la 60% la toate categoriile de produse de pe site. Pentru toate emotiile cumparaturilor care vor urma cu ocazia Black Friday 2016, Eclipsa de Preturi vine cu reduceri fenomenale, carora nu le poti rezista?

Zorile Store

Magazinul online ZorileStore este un lider de piata in comertul cu incaltaminte si imbracaminte originale, care stie ca o comunitate are nevoie de produse de calitate, transforma planurile in realitate si cauta solutii acolo unde altii nici macar nu indraznesc. Un lider adevarat, cum este magazinul ZorileStore descopera performanta si stie sa o promoveze, articolele comercializate cuprind mai multe branduri foarte cunoscute in domeniu, calitatea și originalitatea lor fiind astfel garantate. Un lider intelege ca pur si simplu ca nu exista clienti mai putin importanti, oferind tuturor branduri de renume mondial precum sunt: Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police si multe altele, la preturi accesibile pentru toate buzunarele in orice perioada a anului calendaristic dar mai ales de Black Friday. Un lider scrie recorduri nu doar citeste despre ele, astfel ZorileStore ofera reduceri record de pana la 60% din pret. Reduceri de care iti vei reaminti mereu. Un lider are toate produsele pe stoc, atat scriptic cat si faptic. O data ce ai plasat comanda, vei primi produsul in 24 de ore prin curier rapid.

Cele mai mari reduceri

Un lucru e sigur, treaba merge ca pe roate cand alegi profesionist ZorileStore, care pe langa reduceri record pune la dispozitia clientilor mai multe servicii. Intotdeauna performanta inspira, iar pe cei de la ZorileStore i-a inspirat sa ofere clientilor “360 grade”, un serviciu prin care poti roti produsele exact cum ai roti un produs pe toate fetele in magazin, de asemenea produsul se poate mari pentru a vedea cele mai mici detalii inclusiv cusaturile sau surfilatul. Acest serviciu poate fi gasit exclusiv doar aici. Cu siguranta miile de clienti multumiti dovedesc cu prisosinta ca shopingul perfect exista si inspira ZorileStore sa devina si mai performanti. Fiecare produs achizitionat din magazinul ZorileStore beneficiaza de o garantie de 30 de zile, ca intr-un magazin traditional. Transportul este asigurat prin curier, iar o parte din costul transportului este acoperit de Zorilestore.ro. Astfel, la un produs achizitionat din ZorileStore, transportul va costa doar 7 lei in orice localitate din Romania. In plus, ai posibilitatea sa deschizi coletul in prezenta curierului pentru a te asigura ca ai primit exact ce-ai comandat.

Iti aduci aminte cand erai copil si adunai sume mici de bani ca sa-ti poti indeplini visurile de a-ti achizitiona incaltaminte sau haine originale? Acum iti poti indeplini visurile, profitand de Eclipsa Preturilor in magazinul ZorileStore. De sarbatori daruieste-le persoanelor dragi un cadou special, nu uita ca toate produsele puse in vanzare in magazinul ZorileStore sunt originale, importate direct de la producatori, inclusiv colectiile. Abia astept Eclipsa Totala de Preturi ca sa pun mana pe o pereche de Ghete SKECHERS pentru barbati RESMENT ALENTO din colectia toamna/iarna 2016. Ghetele sunt confectionate dint-o piele neteda inaltate pentru a proteja glezna cu talpa interioara ce foloseste tehnologia Air Cooled Memory Foam, din spuma cu memorie pe toata lungimea ghetei, ce iti ofera confort la mers si impiedica transpiratia piciorului. 

Ghete SKECHERS pentru barbati RESMENT ALENTO
Cumpara asa cum iti place si cum vrei tu, chiar si atunci cand nu ai vreme de umblat prin magazine, ofertele si reducerile de pret sunt la ele acasa in magazinul ZorileStore, tot timpul anului, dar numai acum poti profita de Eclipsa de Preturi, o campanie mai eficienta ca niciodata. Cand iti doresti haine si incaltamine originale si ai ocazia de a purta ceva nou, respira adanc, profita cu incredere de Eclipsa de Preturi, cea mai de succes campanie Black Friday. Fa-o, nu-i asa ca viata este mai interesanta cand incerci lucruri noi si te bucuri de reduceri in magazinul ZorileStore? Pentru inima si sanatatea dumneavoastra nu ratati preturile excesiv de mici. Recomand cu caldura si incredere magazinul online ZorileStore si profita din plin de campania Eclipsa de Preturi. Profita acum de preturile incredibil de mici, nu rata sansa de a te afla in locul si momentul protrivit. Just do it!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro