Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Daca as fi pentru o zi Superman ...

Toamna se numara bobocii, un lucru foarte bun pentru fiecare gospodar. Cand vine vorba despre filme si seriale bune, toamna sunt difuzate cele mai bune filme si seriale la TNT Tv Romania. TNT-Tv a devenit singurul program tv dedicat filmelor bune, de la cele clasice la cele mai noi productii. Ca in fiecare toamna la TNT Tv se intampla chestii interesante si sunt difuzate filme bune care te tin in suspans din primul minut pana la final. Daca arunci o privire pe lista cu noile productii ce urmeaza sa fie difuzate pe TNT Tv este imposibil sa nu gasesti cateva filme la care sa te uiti. In plus, fiecare film urmarit iti provoaca sentimente si trairi puternice ce te indeamna sa intri in pielea personajului, sa imiti si sa retraiesti cu intensitate momentele din film sau sa incerci sa le transpui in realitate. 

Superman

Daca ar fi sa raspund la intrebarea „Ce personaj de film esti astazi?”, as raspunde fara sa stau mult pe ganduri ca mi-as dori sa fiu Superman, macar pentru o zi ca sa pot schimba lumea. Inca din copilarie am fost fascinat de Superman. Pot spune cu mana pe inima ca sunt un adevart fan al eroului, urmarind toate ecranizarile si productiile ce-l au in prim plan pe Superman. Prima mea dragoste ramane seria Superman in care eroul este interpretat de Christopher Reeves. De cand l-am vazut pentru prima data intr-o sala de cinema, filmul mi-a marcat atat copilaria cat si visele. De multe ori stau si ma gandesc: Ce as putea face daca as fi pentru o zi Superman si as beneficia de puterile sale? Raspunsul este destul de greu de oferit. Oricate scenarii as face, nu as putea ajunge la unul singur care sa acopere toate posibilitatile. Sunt ambivalent si indecis. Nu stiu daca sa-mi folosesc puterile intr-un mod egoist sau altruist. Nu ma pot decide daca as avea pentru o zi puterile lui Superman la dispozitie, daca ar merita sa te ascunzi in pielea lui Clark Kent sau sa utilizezi la maxim puterile super-omenesti pentru scopul propus. 

Clark Kent

Oricum as privi lucrurile, consider ca a lupta pentru o lume mai buna si mai sanatoasa reprezinta un deziderat mai inaltator, in comparatie cu orice gand sau target egoist. Astfel, daca as fi pentru o zi Superman, as incerca sa-mi folosesc puterile pentru a indrepta lucrurile si a face o lume mai buna, cel putin pentru o zi. In primul rand mi-as indrepta atentia asupra poluarii mediului si a planetei. Am participat la ecologizarea unor cursuri de rauri dar si ecologizari in natura, activitati in care am adunat, intr-o singura zi, cativa saci de gunoi de pe o suprafata destul de mica. Imi pot imagina daca as fi Superman, intr-o singura zi as putea ecologiza toata Romania sau chiar toata planeta. Tot gunoiul l-as recicla si elimina, oferind generatiilor viitoare o planeta mai curata si un mediu mai sanatos. 


Pe langa ecologizare, mi-as folosi puterile pentru a diminua sau chiar elimina poluarea atmosferica si poluarea planetei. As indrepta tot raul facut de om naturii prin actiunile lui de exploatare a resurselor naturale. In prim plan as face activitati de reimpadurire, de redare a cantitatilor imense de steril circuitului naturii, eliminarea efectelor secetei si a incalzirii globale. Mi-ar placea ca la sfarsitul unei zile, in meseria de Superman, sa vad o Romanie verde si sanatoasa.


Din punct de vedere umanitar, as incerca sa indrept lucrurile si sa ofer o viata mai buna oamenilor. As incerca sa elimin saracia si foamea, printr-o mai echitabila impartire a resurselor dar si prin oferirea de sanse la o viata mai buna celor nevoiasi si saraci. 

Nu stiu daca as putea duce la bun sfarsit toate dezideratele in calitate de Superman, dar sunt convis ca as utiliza la maxim oportunitatea de a avea puterile unui supra-om. Chiar daca visam mult, suntem idealisti si Superman ramane un personaj utopic, merita sa ne lasam purtati de idealuri marete si sa urmarim in fiecare zi filme bune si seriale  pe TNT Tv.

TNT Tv Romania

In final, lista de filme TNT Tv Romania:

· Addams FamilyValues 

· The Addams Family 

· Barbarella 

· Batman 

· Batman & Robin 

· Batman Forever 

· Batman Returns 

· Beetlejuice 

· Blade 

· Blade: Trinity 

· Blood Diamond 

· Chinatown 

· Crocodile Dundee 

· Crocodile Dundee II 

· Demolition Man 

· Devil's Advocate, The 

· Eyes Wide Shut 

· Final Destination 

· Gladiator 

· Hamlet 

· Interview With the Vampire: The Vampire Chronicles 

· Kindergarten Cop 

· Last Samurai, The 

· Mad Max 2: The Road Warrior 

· Mad Max Beyond Thunderdome 

· Matrix, The 

· Mortal Kombat 

· Postman Always Rings Twice, The 

· RocknRolla 

· Se7en 

· Shining, The 

· Superman 

· Superman II 

· Tango & Cash 

· The Love Guru 

· Top Gun 

· Twelve Monkeys 

· Waterworld 

· Wild Wild West 

· Zoolander 

Ce filme si seriale bune vrei sa urmaresti la TNT Tv Romania?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro