Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum mi-as decora locuinta cu Evambient ?

Omul inca din vechime s-a preocupat sa produca diferite obiecte de mobilier cu care si-a amenajat si decorat locuinta, transformand-o intr-un camin cat mai confortabil. Cu alte cuvinte, evolutia mobilierului unei locuinte este strans legata de evolutia omului. Evolutie pe care o identificam si in zilele noastre. Recent am achizitionat un apartament micut intr-un bloc vechi de locuinte. As fi vrut sa investesc intr-o locuinta mai mare intr-un bloc nou dar lipsa acestor constructii noi mi-a limitat posibilitatile. Intr-o astfel de situatie n-ai de ales si esti constrans sa faci artificii tehnice cand iti amenajezi si redecorezi caminul. Precum nu am veleitati in decorari ai amenajari interioare, am optat pentru serviciile si produsele Evambient. Am ales Evambient pentru ca este locul unde te inspiri si gasesti cele mai bune solutii pentru designul si decorarea locuintei tale. Aici gasesti servicii si produse de top pentru amenajarea casei tale, inspirate din cele mai noi si mai inovatoare colectii de mobilier, corpuri de iluminat si piese decorative. In plus, aici esti intampinat cu o multitudine de idei geniale care te provoaca sa-ti recreezi spatiul si stilul.

Coltul cititorului
Cand ai la dispozitie un apartament micut cu doua camere, n-ai incotro si trebuie sa fii atent la detalii pentru a castiga mai mult spatiu. Amenajarea unei locuinte de mici dimensiuni necesita imaginatie si ingeniozitate. Idei ai, stii cum ti-ai dori sa arate livingul tau sau ce mobila living ti-ai dori. Ajungi in incinta Evambient unde constati cu surprindere ca poti amenaja livingul intr-un mod cu totul aparte cu ajutorul produselor care se gasesc in acest magazin. Primul lucru dupa care tanjesti este lumina naturala sau artificiala, cat mai multa pentru a crea atmosfera unui camin calduros. Un candelabru impozant ar trebui pozitionat in mijlocul incaperii, completat de un lampadar cu design modern, o veioza de lucru dar si cateva spoturi led integrate in podea, pereti sau mobilier, pentru a avea control deplin asupra luminozitatii din incapere. 

Canapea Gio
Din living nu poate lipsi o canapea confortabila, incapatoare si pufoasa, la care poti adauga doua fotolii confortabile din aceeasi colectie. O canapea extensibila Gio, inspira relaxare, fiind o solutie estetica care se integreaza perfect in cadrul spatiilor interioare mici si moderne. Tabloul l-as completa cu perne sau tabureti hand-made in culorii vii ce vor adauga culoare si vitalitate incaperii, impreuna cu o biblioteca minimalista sau un raft El Porto ce te-ar ajuta sa creezi un colt de lectura intim. Pentru o nota de eleganta in plus, as alege un model de perdele si draperii cu design inedit ce iti vor permite sa jonglezi dupa bunul plac cu cantitatea de lumina ce patrunde in living. Chiar daca traim intr-o era a tehnologiei, aparatele electronice vor ocupa un spatiu restrans sau vor fi camuflate, la nevoie, pentru a crea o atmosfera intima si prietenoasa.

Raft El Porto

Dormitorul este acel loc in care te astepti sa iti regasesti echilibrul, sa te odihnesti si sa te relaxezi in liniste. Pe principiul „Sunt cel mai bun in pat. As dormi toata ziua!”, piesele de mobila moderna trebuie sa-ti ofere un spatiu confortabil, eficient si sa-ti asigure suficient loc pentru depozitare. Foarte important intr-un dormitor este stilul, spatiul si organizarea lui. Mobilierul de dormitor l-as alege in culori deschise, cu un pat remarcabil, de dimensiuni peste medie cu o saltea memory foam si o tablie impresionanta din lemn tapitata cu o stofa de calitate in contrast cu peretele. Foarte important este confortul pe care ti-l ofera patul din dormitor, avand in vedere ca somnul este o parte esentiala din viata noastra si trebuie sa fie suficient si odihnitor. 
 
Pat Roma
Un pat cu sertare, estetice si moderne, atasate sub el, unde poti depozita lenjerii de pat, pijamale, prosoape, este cat se poate de util. Un pat Roma reprezinta o solutie ideala intr-un apartament de mici dimensiuni. Doua noptiere, de o parte si de alta a patului, un dulap incapator si o comoda pe care sa plasezi un televizor completeaza mobilierul din dormitor. Deloc de neglijat, in dormitor, este lumina, chiar daca ai la dispozitie lumina naturala suficienta este bine sa o suplimentezi cu lumina artificiala. Poti instala spoturi cu led, lampi si veioze pentru a-ti oferi un confort vizual optim, indifernet de perioada si ora in care te afli in dormitor. As fi atent si as alege perdele si draperii moderne care sa se integreze cu restul mobilierului din dormitor. 

Dormitor
Din decor nu trebuie sa lipseasca florile. Cateva ghivece cu flori, amplasate strategic, schimba radical o camera cu aspectul lor, dar au si functie practica, de a reimprospata aerul din incapere si dau o nota de naturalete locuintei. Un alt aspect interesant care te ajuta sa-ti decorezi locuinta sunt oglinzile cu ajutorul carora poti oferi lumina si adancime spatiului dintr-o camera. Oricum privim lucrurile, trebuie sa recunosc cu mana pe inima, ca poti pune in apartamentul tau lucruri atat de frumoase si il poti transforma intr-o locuinta fantastica datorita Evambient, un shop online care iti ofera cele mai tari idei si produse de amenajare a casei.

Oferta Evambient
In concluzie, multifunctionalitatea si versatilitatea trebuie sa caracterizeze piesele de mobilier pentru apartamentele de dimensiuni mici, astfel incat, sa poti pune usor in practica ideile de amenajare si redecorare. Un decor echilibrat presupune crearea unor efecte vizuale placute, prin pozitionarea pieselor de mobilier intr-o structura prestabilita, exact ca intr-o matrice matematica. Merita sa-ti lasi libera creativitatea si sa realizezi jocuri de nuante si lumina cu ajutorul decorativelor sau a textilelor multicolore. In final, echilibrul compozitional si detaliile alese cu grija din magazinul online Evambient vor crea un decor armonios. 
 
Evambient.ro

Tu cum ti-ai amenaja si redecora locuinta? 

Magazinul online Evambient iti ofera tot ce ai nevoie ca sa-ti pui in practica ideile?


6 comentarii:

  1. Unde dau click sa intru la astia? Is eu blonda (si chiar sunt) ori nu este link?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai poti da click pe expresiile boldate scrise cu rosu si intri direct pe situl celor de la Evambient.

      Ștergere
  2. Stai, exact cand am postat commentul m-am uitat inca o data si am gasit.. sorry :) In fine, e chiar simpatic, insa nu as spune ca is chiar ieftine lucrurile...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar au ei si servici design sau numai produse?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur. Ca sa te convingi trebuie doar sa formulezi o nevoie si sa le-o trimiti folosind una dintre variantele de contact de pe site.

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro