Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Stiati ca Panaceul Antirid exista ?

Am avut o zi solicitanta, problemele de analiza matematica m-au extenuat mental si o intalnire indelungata cu contabila mi-au pus capac, atat fizic cat si psihic. Nu am mai avut energie nici macar sa ies in oras cu prietenii ca sa urmaresc meciul tricolorilor contra celor din Kazahstan, de la care asteptam o victorie la scor. Fara chef de nimic si de nimeni, ma pravalesc in fotoliu, intr-o pozitie comoda si relaxanta, imi torn un paharel de Jack Daniels si pornesc televizorul. Privesc putin licoarea, ii adulmec mirosul intens, il degust, savurez esenta tare si intensa de whiskey. Incep usor sa simt placerea, incet, ma cuprinde o stare de relaxare si simt o placuta toropeala in care ma scufund. Ochii imi sunt atrasi ca un magnet de ecranul televizorului unde se dezbat clasamente si se fac pronosticuri. Subtil, fara sa-mi dau seama, gandurile si visurile incep sa-mi curga prin minte, asemenea unui torent involburat. Realitatea se intrepatrunde cu reveria. Usor, discutiile crainicilor sportivi devin monotone, intru parca intr-o transa in care subconstientul preia initiativa, purtandu-ma departe in vremuri de demult apuse.

Crema Antirid Contur Ochi 
Ca prin Farmec parca plutesc intr-o incapere insalubra, rece si umeda. Simt un miros puternic de lumanare arsa si totul in jurul meu este scaldat intr-o lumina difuza. Depun eforturi intense si sustinute sa-mi deschid ochii, cu un ultim efort in care-mi pun ultimele resurse de energie ramasa, deschid ochii. Ma dezmeticesc intr-o incapere obscura, cu un miros greu de mucegai si igrasie. Incerc sa-mi dau seama unde ma aflu. Ma ridic cu greu. Abia imi pot tine echilibrul. Pasesc cu teama spre masa din mijlocul camerei, a carei podea scartaie strident. O lumanare palpaie aproape sa se stinga pe o masa veche pe care tronau intr-o dezordine ciudata, bucati de pergament insemnate intr-o scriere stranie si sticlute de diferite marimi si forme, in care se aflau diverse solutii colorate. Intrigat, imi tin respiratia, un sentiment de teama ma cuprinde instantaneu. Ezit sa mai fac un pas. Totusi, ca un magnet, ma atrage curiozitatea spre masa. Ceva ma indeamna sa nu ma opresc. Cu inima stransa ajung la masa. Privirea imi cade pe un desen grotesc ce infatisa chipul unei femei imbatrinite si plina de riduri. Ingrozit de priveliste dau rapid sa ma intorc si aproape ca daram cateva sticlute. Impietrit de frica, raman pe loc. Incerc sa-mi revin din emotie si manat de curiozitate imi arunc din nou privirea peste insemnarile si sticlutele de pe masa. 

Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan

Nu puteam sa-mi dau seama prin ce magie am ajuns in laboratorul unui alchimist renascentist. Eram fascinat de pergamentele insemnate cu caractere gotice si de schitele executate in carbune si ocru. Cu mana tremurand de emotie ridic cea mai apropiata sticluta si o apropiu de lumanare ca sa pot descifra ce scria pe eticheta. Cu greu silabisec: Matrixyl synthe’6 - creste fermitatea pielii. O pun pe masa si iau urmatoarea scticluta pe care era insemnat: Sepilift - tonifiaza. Ochii imi cad pe o sticluta mai voluminoasa pe care citesc: Squalan si unt sheea Haloxyl - regenereaza si revitalizeaza. Un recipient micut continea: Aquaxyl - hidrateaza in profunzime. Un alt recipient era etichetat cu: Extract Gatuline – relaxeaza ... 

Antirid si Anti-age

Neintelegand mare lucru din ce contineau sticlutele am aruncat o privire de ansamblu asupra mesei si de sub un pergament, pe jumatate rulat, am observat cum se ivea coltul unei casete din metal, frumos ornamentata care mi-a captat interesul. Ridic cu teama pergamentul si observ ca alchimistul a uitat cheita in incuietoarea casetei. Invart cu emotie cheita de doua ori si aud mecanismul incuietorii cum se deschide cu un clic subtil. Ridic capacul si inauntru era o alta caseta din lemn pe care o scot cu grija si o inclin in bataia luminii de la lumanare si citesc cu greu scrierea gotica de pe capac: Panaceul Antirid. Ridic capacul cutiei din lemn si in fata ochilor mi se dezvaluie un recipient din sticla ce continea o substanta de consistenta unei creme. Surpriza a fost si mai mare cand observ, in caseta din lemn, o bucata de pergament pe care erau insemnate rezultatele unui studiu. Tremurand de curiozitate ma aplec spre lumanare si incerc sa descifrez textul. Panaceul Antirid are o eficacitate 100% dupa un tratament de 28 de zile in care se reduce numarul de riduri din jurul ochilor, se reduce numarul ridurilor de expresie, cearcanele sunt mai putin vizibile si pielea este vizibil mai ferma. 


Compusi Activi

Surpriza a fost totala, nu-mi venea sa cred ca un alchimist renascentist era preocupat de descoperirea unui panaceu anti-age si antirid pe care eu aveam norocul ca sa-l tin in mana. Un zgomot din ce in ce mai puternic se aude in fundal. Incerc sa-mi dau seama de unde vine vocea ce se transforma intr-un urlet de deznadejde. Tresar si deschid ochii exact cand zbiara crainicul sportiv: Ce ocazieeeeee !!! Enache nu poate trimite balonul in plasa portii in minutul 88 al partidei !!!


Eficacitate 100%

Ma dezmeticesc cu greu si incerc sa fac legatura intre vis si realitate. Imi aduc aminte ca, printre altele, am fost preocupat aproape toata ziua de identificarea unui cadou aniversar pentru cea mai scumpa persoana din viata mea. Daca as fi fost un alchimist renascentist sau un doctor in frumusete cu siguranta as fi cautat sa ajung tot la formula magica ce sta in spatele cremei antirid contur ochi din noua gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan de la Farmec.

Farmec
Articol scris pentru SuperBlog 2016.


4 comentarii:

  1. Am văzut și io un film horror care se decurgea într-o încăpere umedă și insalubră. Dar slavă cerului aici era renascentist. Când o să am riduri o să încerc. Sau trebuie înainte preventiv?

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru articol, Iuliu! Ai scris foarte frumos si foarte creativ, dar mi-ar fi placut sa respecti tema in totalitate (sa fii doctor, sa lansezi produsul...). De asemenea, ai un link in plus si mici greseli de scriere. In rest... articolul este foarte bun! Felicitari inca o data si mult succes la urmatoarele probe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri. Nu m-am putut transpune in doctor si sa lansez produsul pentru ca nu am veleitati si inclinatii spre medicina.

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro