Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Rulmentii FAG

Lideri in calitate si performanta - rulmentii sunt de o importanta cruciala: ei transporta intreaga greutate a vehiculului, forta care se poate multiplica de mai multe ori in curbe stranse. Si apoi exista si alte aplicatii, de asemenea, cum ar fi integrarea senzorilor ABS. Fie ca vorbim de echipamente originale sau de echipamente aftermarket, niciodata nu poti da gres cu rulmentii FAG pentru vehiculele de pasageri.

Calitate prin expertiza OE - elementele de rulare din rulmentii rotilor, trebuie sa suporte sarcini enorme si diferite modificari la incarcare, pe doar cativa centimetri patrati. Acestea sunt, de asemenea, supuse la numeroase efecte externe cum ar fi caldura sau frigul, care prezinta provocari speciale pentru materialul de fabricatie si lubrifiere. Si apoi exista, de asemenea, sarcinile de impact greu suportate in cazul conducerii bruste sau din cauza unui drum cu suprafete denivelate. Pe termen lung, numai componente de cea mai inalta calitate sunt capabile sa reziste la aceste conditii - componente cum ar fi cele pe care le produce si furnizeaza FAG, ca echipament original si pentru piese de schimb pe piata aftermarket.

Cea mai mare fiabilitate - rulmentii FAG pentru masinile de pasageri sunt proiectati special pentru aceste conditii. Ei executa, de asemenea, alte functii precum: ca parte a echipamentului de siguranta activa pe un vehicul, senzorii ABS si inelele magnetizate de impuls, trebuie sa functioneze in mod fiabil in toate conditiile.

Partener pentru producatorii de autoturisme - FAG este un partener de incredere in dezvoltarea producatorilor de autovehicule ca: Audi, Volvo, BMW, VW, Ford, Daimler Benz, Chrysler, GM, Fiat, Daewoo, Honda, Hyundai, Isuzu, Mazda, Mitsubishi, Porsche, Proton, Renault, Nissan, PSA, SsangYong, Suzuki si Toyota. Seturi de rulment roata FAG sunt disponibile impreuna cu toate piesele de schimb necesare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro