Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Obtine tot ce e mai bun de la un filtru de ulei

Andrea Taschini, Manager General pe piata europeana Sogefi- Fram - sugereaza cum putem optimiza vanzarile filtrului de ulei. Rolul filtrului de ulei este de a mentine calitatea uleiului care circula in sistemul de ungere al motorului, precum si in celelalte componente ale motorului, cum ar fi turbocompresorul. Filtrele de ulei previn uzura componentelor motorului cauzate de particule abrazive care se acumuleaza in lubrifiantii de motor. In cazul in care acestea intra in baia de ulei, se formeaza o pasta abraziva, care poate deteriora rulmentii, creste uzura lantului de distributie si a segmentilor blocului motor.

Cel mai bun mod de a garanta eficienta filtrului de ulei - si viata motorului - este de a selecta cele mai bune filtre de ulei care indeplinesc standardele de calitate OE si de a incuraja atelierele sa inlocuiasca filtrele de ulei ale clientilor lor, in mod regulat, pentru mentinerea eficientei optime. Inlocuirea regulata, este o asigurare a faptului ca filtrul de ulei nu se va bloca cu particulele abrazive care sunt filtrate.

Ceea ce face din filtrele Sogefi sa iasa in evidenta din multime, este faptul ca ele ofera toate inovatiile Sogefi in materie de echipamente originale de filtrare si tehnologii de fabricatie, aduse direct pe piata pieselor de schimb. Principalele beneficii atat pentru ateliere cat si pentru consumatorii finali sunt ca, toate marcile de filtru de pe piata pieselor de schimb Sogefi, ofera o performanta mai buna, precum si un design mai compact, un filtru usor care se potriveste perfect in motoarele moderne, si nu in ultimul rand contribuie la eficienta consumului de combustibil. Intr-un cuvant, filtrele Sogefi ofera toate avantajele unui echipament original remarcabil. Mai mult, produsele de pe piata pieselor de schimb sunt fabricate pe aceleasi linii de productie si la aceleasi standarde de calitate ca si filtrele OE.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro