Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O noua poveste cu o noua pereche de pantofi sport

Te-ai gandit vreodata ce impresie ar avea despre tine o pereche de incaltaminte sport daca ar avea suflet? Daca prin absurd o pereche de pantofi sport ar prinde viata si ar putea comunica trairile din momentele in care-i folosesti, oare cum s-ar manifesta? Sunt cateva intrebari la care ne putem doar imagina raspunsurile. Probabil, intr-un viitor nu prea indepartat, omul ar putea crea o aplicatie care sa ne poata ajuta sa realizam o legatura mai personala cu obiectele pe care le folosim. O aplicatie care ar putea transforma orice pereche de pantofi sport intr-una smart. Prin intermediul aplicatiei, tu sa poti identifica („punct ochit, punct lovit”) perechea ideala de pantofi sport barbati, in functie de criteriile pe care le introduci, pe raftul unui magazin off line sau in paginile unui magazin online. Cu aceste ganduri in minte, realizez ca trebuie sa inceapa meciul la televizor. Ma asez confortabil in fotoliu si astept cu interes primul fluier al arbitrului. Dupa cateva minute, urmarind un meci din campionatul intern, anost si parca fara miza, o placuta moleseala ma cuprinde si vocea crainicului se aude din ce in ce mai indepartat.
Peste 3000 de modele
Sesizez un sunet strident, de alarma, ce creste in intensitate. Incerc sa-mi dau seama de unde vine si deschid ochii. Rasuflu usurat, era doar alarma aplicatiei NNSS (Need New Sports Shoes). Putin intrigat, deschid aplicatia NNSS si constat ca vechea pereche de pantofi sport pe care am achizitionat-o in urma cu 6 luni, nu mai avea viata deloc. Fara sa mai stau pe ganduri, deschid o fereastra noua de comanda si incep sa-mi personalizez viitoarea pereche de pantofi sport barbatesti. Prima data aleg talpa exterioara din spuma Lunarlon cu insertie moale Fitsole ce se adapteaza dupa forma piciorului. Bifez si Dual Fusion - martizare inovativa datorita talpii din Phylon cu o densitate dubla, in centru spuma moale si in exterior material modificat corespunzator. Sunt atent sa aleg un model cu gulerul gambei moale si conturat. Selectez talpa elastica si spatele calcaiului moale cu interior textil si confortabil. La detalii mai completez: model ultrausor ideal pentru antrenamente cu design caracteristic. Verific ca marimea brantului sa fie echivalenta cu marimea 42 la picior si apas „enter”. Automat pe ecranul telefonului mi se afiseaza o pereche de pantofi sport barbati Nike LunarStelos, de care ma indragostesc instant, si Answear – locatia de unde pot fi livrati, printr-un curier robot, in cateva minute. Inca un click si in cateva minute eram in posesia adidasilor de care m-am indragostit.

Nike - LunarStelos
In cateva minute eram in posesia celor mai tari adidasi sport. I-am scanat dupa codul de bare in aplicatia MLSS (Maintenance and Lifespan of Sport Shoes), i-am incaltat, am facut cativa pasi sa se activeze si sa se inverzeasca toate campurile din aplicatia MLSS. Eram pe punctul de a ma descalta cand imi vibreaza telefonul si primesc o notificare prin care eram informat ca afara este o dupamasa calduta de toamna cu temperatura perfecta pentru o plimbare prin parc. Dau curs notificarii si pornesc intr-o plimbare spre parc. N-am facut nici macar o 100 de metri si primesc o alta notificare prin care eram anuntat ca trebuie sa-mi rectific mersul, altfel durata de viata a adidasilor se reduce la jumatate. Ce-i drept, am o calcatura destul de stramba si de obicei amprenta piciorului la sol uzeaza spre interior fiecare pereche de incaltaminte. Incerc sa fiu mai atent si imi corectez mersul. Aproape am ajuns in parc cand primesc o alta notificare prin care eram anuntat ca am un joc prea mare la calcai si trebuie sa-mi leg mai strans sireturile pentru a fixa pantoful sport mai bine pe picior. Ma opresc, imi leg sireturile mai bine si pornesc mai departe. Ajung in parc unde savurez o plimbare pe alei, admirand culorile placute ale toamnei, bucurandu-ma de confortul pantofilor sport care-mi veneau perfect. Era o adevarata placere sa te plimbi. Experimentam o senzatie de plutire sau levitare deasupra aleilor atat erau de usori si comozi noii pantofi sport Nike LunarStelos.

Adidasi barbatesti
Eram pe punctul de a ma reintoarce acasa cand observ, printre copaci, o veverita zburdalnica. Fara sa-mi dau seama parasesc aleea si ma furisez tiptil ca sa observ mai indeaproape veverita, cu intentia de a o surprinde intr-o fotografie. Gasesc o pozitie buna de pozat, focusez veverita si fac poza. Imediat primesc o alta notificare prin care eram anuntat de perechea mea de adidasi ca este imperios necesar ca sa revin pe un traseu fara noroi si mizerie. Ma conformez si revin pe alee, uitandu-ma cu amuzament la adidasii nemultumiti ca am reusit performanta sa-i murdaresc de la prima iesire in parc. Ajung acasa, ma descalt si asez incaltamintea sport barbati pe raft. Imi pregatesc o limonada pentru hidratare si ma asez comod in fotoliu. Nu apuc sa gust din limonada cand primesc o noua notificare prin care eram anuntat ca nu mi-am curatat adidasii, daca nu iau masuri urgente mizeria se poate impregna in talpa exterioara din spuma Lunarlon si in materialul textil, reducand durata de viata a pantofilor sport cu 25%. Notificarea se incheie cu un emoticon ce semnifica „tristete” venit direct din partea adidasilor. Emoticonul imi atinge corasonul si ma duc sa-i curat. In procesul de curatare, inspectez in detaliu fiecare pantof ,declarandu-ma satisfacut pentru achizitia facuta. Revin si ma asez confortabil in fotoliu. Verific aplicatia MLSS, toate erau in regula, apoi evaluez cu 5 stele atat produsul Nike LunarStelos cat si magazinul online Answear. Multumit, am dat exit din aplicatie moment in care aud un zgomot ce crestea in intensitate ... Goooollll Mokeeeee !!! Steaua egaleaza in minutul 90 !!! Tresar, deschid ochii si incerc sa-mi revin. 

Answear,ro
Nu stiu ce sa fac? Sa ma bucur ca a dat gol Steaua Bucuresti sau sa ma felicit pentru ideea geniala cu privire la aplicatiile mobile care-ti pot imbunatati comunicarea cu pantofii sport sau sa lansez o comanda reala pentru o pereche de adidasi barbati Nike LunarStelos?

Articol scris pentru SuperBlog 2016.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro