Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Siguranta in directie si suspensie cu Lemforder

Tehnologia soclu cu frecare redusa - astazi producatorii OEM folosesc tehnologia soclu cu frecare redusa in sistemele de sasiu pentru a creste precizia directiei si controlul vehiculului. Lemforder pastreaza modelul OE pe piata pieselor de schimb aftermarket cu scopul de a restabili performanta si siguranta dorita de soferi.

De ce Lemforder este cel mai bun.  Caracteristici si beneficii. Produse care se evidentiaza prin siguranta si durabilitate.

Tehnologia soclu cu frecare redusa pentru articulatiile suspensiei - asigura manipularea in siguranta a vehiculului, readucerea in pozitie a volanului si durabilitate sporita 

Tehnologia soclu cu frecare redusa pentru directia tijelor - proiectata pentru a extinde durata de viata a soclului, pentru a spori precizia directiei si pentru a reduce uzura anvelopelor. 

Precizie proiectata, prezoane intarite cu fire laminate - indeplineste standardele de proiectare OEM pentru putere si siguranta. 

Piese sigilate din fabrica, cu cleme duble - protectie exceptionala impotriva contaminarii, care creste durata de viata si indeplineste standardele de performanta OEM.

Prezoane lustruite - asigura directia egala si revenirea in pozitie a rotilor.

Prezoane protejate in carcase - promoveaza etansarea corecta si extinde durata de viata a soclului.

Carcase din otel forjat - putere sporita, siguranta la standarde de proiectare OEM. 

Fixare auto-blocare (daca este cazul) - asigura blocarea corespunzatoare si face instalarea mai usoara. 

Echipat din fabrica cu lubrifianti - reduce timpul de instalare si mentine lubrifierea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro