Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Expertiza ambreiajului si calitatea originala

Inlocuirea ambreiajului este unul dintre serviciile standard, efectuate de service-urile auto. Tehnologia avansata a adus mai multe schimbari in acest domeniu, iar divizia Schaeffler Automotive Aftermarket a raspuns prin dezvoltarea unor solutii complete orientate catre client: echipamentul original si calitatea LuK asigura solutii de instalare rapide, profesionale si cel mai mare nivel de fiabilitate in serviciu.

Noile tehnologii cer solutii noi. Dezvoltarea tehnica a sistemelor de ambreiaje sunt in continua evolutie. In ultimii ani au aparut pe piata ambreiajele cu cilindrii secundari concentrici, alaturi de rulmentii cu eliberare conventionala. Luk combina cilindrul secundar si rulmentul cu eliberare conventionala intr-o singura componenta si reprezinta un progres tehnic. In prezent, fiecare al doilea autoturism nou produs, este echipat cu acest tip de tehnologie.

LuK RepSet si RepSetPro

Pentru service-ul auto asta inseamna ca trebuie sa stabileasca exact care dintre sistemul de eliberare a fost instalat. Grupul Schaeffler Automotive Aftermarket sprijina efectiv service-urile in acest sens; impreuna cu RepSet, care contine disc ambreiaj, placa de presiune ambreiaj si rulment de presa conventional, compania ofera, de asemenea, RepSetPro. Pro inseamna “profesional” - si de aceea acest pachet de inlocuire, contine de asemenea, cilindrul secundar concentric, care trebuie intotdeauna inlocuit cu o data cu ambreiajul. Acesta este un mod sigur de a preveni uzura cilindrului la doar cateva luni dupa reparatia ambreiajului si astfel se vor evita reclamatiile clientilor. Un serviciu complet si profesional de inlocuire a ambreiajului si o inspectie detaliata a acestuia asigura service-ului, clienti multumiti si loiali.

Grupul Schaeffler Automotive Aftermarket dispune de stoc de piese pentru toate tipurile de vehiculele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro