Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Daca folosesti aceste benzi de alergare, slabesti vazand cu ochii !

Mai repede ca niciodata au trecut sarbatorile religioase de primavara si mini concediul de 1 mai. In general, sarbatorile sunt frumoase, socializezi cu prietenii, mananci si bei cat cuprinde, mai ales, daca te incumeti sa mai tii si post. Dar, apare o mica problema, cine are apetit imens si pofta de mancare nemasurata, care nu se poate abtine de la delicioasele prajituri si mancaruri gustoase, se trezeste subit cu cateva kilograme in plus, moment in care incep ca hainele sa fie fixe pe tine sau sa te stranga si, pe cale de consicinta, trebuie sa iei masuri drastice ca sa revii la o greutate normala. Subsemnatul este o astfel de persoana si am comis-o din nou in stilu-mi caracteristic, iar m-am trezit, fara ca sa-mi dau seama, cu cateva kilograme in plus dupa sarbatori, de care tin sa scap cat mai repede.

Banda de alergat electrica Sport Vision 1383CA

Problema mea nu este neaparat cum sa scap de greutatea in plus, ci modul in care sa duc pana la capat acest deziderat, mai ales ca, traim intr-o lume in care este extrem de usor sa masori cat sport faci in fiecare zi. Telefoanele inteligente deja masoara singure cati pasi faci zilnic. Din cauza unor conjuncturi, majoritatea timpului mi-o petrec in birou, la calculator. In tinerete, am facut sport, destul de mult si sunt obisnuit cu efortul fizic, in prezent, incerc sa frecventez regulat salile de fitness si bodybuilding, darn u prea reusesc. Tocmai m-am lovit de o situatie destul de ciudata si suparatoare, alba-iulienii nu pun accent deloc pe confort cand vine vorba de activitatile desfasurate in salile de fitness. Cu alte cuvinte, nu poti merge in mod normal si regulat la o sala de fitness numai primavara si toamna pentru ca vara nu au aer conditionat in sali si la temperaturile excesiv de mari este imposibil ca sa rezisiti si sa respiri, exceptie fiind cazul in care intentionezi sa faci sauna inconjurat de aparate de sport. Iarna este si mai groaznic pentru ca nu incalzesc sala de sport, rezulta ca nu te poti misca in voie daca esti imbracat ca la polul nord si oricata incalzire faci tot nu reusesti sa te incalzesti. Cu aceste probleme intampinate am inceput ca sa caut si sa verific toate salile de sport din oras, dar peste tot am gasit, in mare, aceleasi conditii sau orare diferite cu care desigur nu ma pot impaca de nici un fel. Dezamagit, am inceput ca sa caut solutii mai accesibile, care sa-mi ofere confortul si placerea de a face miscare in conditii cat mai optime.

Asa am inceput sa fac cercetari ca sa gasesc un aparat de fitness care sa-mi satisfaca nevoia de miscare si implicit sa pot tine sub control greutatea personala. Nu a fost dificil ca sa gasesc pe internet situri care ofereau aparate de fitness diverse, cu ajutorul carora sa poti executa exercitii fizice acasa. Greutatea am intampinat-o in gasirea unui aparat cat mai complex, la un pret rezonabil cu ajutorul caruia sa poti efectua cat mai multe exercitii fizice si sa poti lucra cat mai multe grupe de muschi. Am descoperit o banda de alergat electrica Sport Vision 1383CA, in magazinul online evoMAG, la un pret super bun. Banda este conceputa pentru uz casnic cu motor DC de 2CP ce poate atinge o viteza intre 1-18 km/h si asigura o inclinare automata intre 0-12%. Functii calculator: puls, viteza, timp, distanta, calorii, inclinare, grupate in 12 programe presetate si unul manual. Banda de alergat este dotata cu 6 perne elastice pentru amortizare, senzori de puls manual pentru citirea ritmului cardiac si functie de Body fat. Cu dimensiuni in stare montata de: 169.5*79.5*123.6 cm, este ideala pentru spatiul dintr-o camera standard. Banda de alergare este dotata cu functie de siguranta, adica o cheie magnetica ce permite oprirea imediata a benzii in cazul dezechilibrarii. Are un sistem de amortizare a socului la alergare si un sistem ce ii asigura functionarea usoara si silentioasa, pentru a nu deranja vecinii daca este cazul. Destul de atractiva este reducerea de 28%, deloc de neglijat in zilele noastre.

Banda de alergare electrica Actuell 2000i

Daca vanezi cele mai mari reduceri, atunci grabeste-te ca sa prinzi reducerea de 39% de la banda de alergare electrica Actuell 2000i. O banda pentru uz casnic cu motor de 1.5CP ce poate atinge o viteza intre 0.8-12 km/h. Este dotata cu un sistem de inclinare manuala pe 3 nivele, cu functii calculator ca: puls, viteza, timp, distanta, calorii, inclinare, body fat, grupate in 12 programe presetate si port MP3. Functia de siguranta pe cheie magnetica permite oprirea imediata a benzii in cazul dezechilibrarii, perne elastice pentru amortizare, sistem de amortizare a socului la alergare si sistem ce ii asigura functionarea usoara si silentioasa, sunt dotari standard pentru banda de alergare electrica Actuell.

Magazinul online evoMAG ofera impatimitilor sportului o gama variata de aparate in sectiunea sport&fitness la preturi accesibile care sunt grupate in benzi de alergat, biciclete eliptice, biciclete fitness, steppere, banci pentru antrenament, aparate de vaslit si aparate multifunctionale si multe gadgeturi de monitorizare a activitatii. Recomand cu caldura magazinul online evoMAG care ofera pe langa aparate de sport si fitness, o gama variata de produse electronice si electrocasnice la preturi avantajoase. Magazinul evoMAG are o interfata usor de navigat si prietenoasa cu utilizatorul, identificarea produsului dorit cat si accesul la datele tehnice, respectiv imagini se face usor si simplu. Profesionalismul celor de la evoMAG este ireprosabil oferind un serviciu clienti orientat exclusiv spre satisfacerea tuturor nevoilor clientilor intr-un mod cat mai eficient si in cel mai scurt timp. 

In concluzie, cred ca o banda de alergat electrica Sport Vision 1383CA sau banda de alergat electrica Actuell 2000i sunt solutii la indemana daca vrei sa te mentii in forma tot timpul anului, facand miscare in confortul caminului tau. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro