Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

WowFixit este mult mai eficient in comparatie cu foliile de protectie clasice

Asistam la o evolutie fulminanta a telefoniei mobile. Daca in urma cu 20 de ani erau foarte putine telefoane mobile in uz, astazi, putem spune ca, majoritatea populatiei foloseste unul sau mai multe telefoane mobile. Daca in urma cu cativa ani, telefoanele mobile erau dotate cu un ecran mic si cu taste ce rezistau cu succes la zgarieturi sau loviri, astazi, majoritatea telefoanelor mobile aflate in uz sunt cu ecran tactil ce este mult mai sensibil la lovituri si zgarieturi. Un smartphone de ultima generatie depinde 100% de integritatea ecranului tactil. O zgarietura fina poate injumatatii valoarea device-ului. O crepatura a ecranului tactil poate scoate din uz telefonul mobil. In plus, valoarea unui smartpfone de ultima generatie este de cateva zeci de ori mai mare decat valora un telefon cu taste. In aceste conditii, este imperios necesara protejarea ecranului tactil al aparatului de zgarieturi sau loviri. Acest lucru se poate face prin aplicarea unei folii de protectie pe ecran, a unei huse de protectie sau a unei pelicule de WowFixit, cea mai buna solutie in materie de protectie a ecranului tactil al telefonului.

WowFixit

Cea mai utila solutie pentru protectia ecranelor dispozitivelor electronice se lanseaza in Romania. Produsul reprezinta cea mai noua si inovatoare modalitate de protectie a display-ului oricarui ecran sau suprafata din sticla, de la smartphone si tableta pana la camere foto digitale, smartwatch-uri si chiar laptop-uri. Calitatea excepționala promisa de WowFixit este asigurata printr-un gel de protectie care are in componenta silicat de titan. Este foarte usor de aplicat si poate fi utilizat pe orice suprafata de sticla. Stratul final este impermeabil, antibacterian si non-toxic, fiind o solutie organica. Originalitatea produsului este data de realizarea prin nanotehnologie, astfel acoperind toate neregularitatile de pe suprafata display-ului, protejandu-l si conferindu-i duritate de pana la 9H, asemanatoare proprietatilor diamantelor. De asemenea, dat fiind procesul de aplicare, nu exista riscul aparitiei de bule, cum se intampla in cazul foliilor de protectie. Mai mult, solutia nu afecteaza calitatea afisajului si nici rezolutia camerei telefonului, culorile ramanand la fel de intense si luminozitatea la fel de puternica.


Pachetul Wowfixit se poate comanda online, dar va fi disponibil si in punctele de vanzare din Bucuresti si din toata tara. La parteneri si distribuitori, va putea fi achizitionat din Carrefour Colentina Bucuresti, Grand Arena Berceni Bucuresti, Auchan Militari Bucuresti, Golden Plaza Baia Mare si Iulius Mall Cluj. WowFixit poate fi cumparat la pretul de 59 de lei, cu livrare gratuita in toata tara. In concluzie, WowFixit o alternativa mult mai eficienta fata de foliile de protectie clasice, prin proprietatile pe care doar acest produs le detine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro