Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Rulmenti si articulatii de la RUVILLE

Rulmentii din vehiculele moderne sunt piese extrem de complexe, fabricate cu o durata lunga de viata. In operatiunile de zi cu zi, atat fortele radiale cat si cele axiale trebuie sa fie absorbite. Frecarea, puterea disipata si uzura trebuie sa fie reduse la minimum. In plus, partile trebuie sa fie izolate perfect de mizerie si apa. RUVILLE ofera rulmenti moderni, care nu necesita intretinere si, prin urmare, au o durata lunga de viata.

Kitul de articulatie

Cand articulatiile transmit puterea catre roti, aceasta trebuie sa fie intr-o maniera constanta, uniforma. Rulmentii trebuie sa faca acest lucru in conditii diferite intalnite in cadrul diferitelor vehicule, cum ar fi timpul de directie sau miscarea de suspensie. Arborii de transmisie sunt alcatuiti dintr-o articulatie pe partea de actionare si o articulatie pe partea de roata. Articulatia de pe partea de actionare ofera compensarea lungimii necesare pentru a gestiona aceste conditii diferite ale vehiculelor. Cauza defectiunii unuei articulatii CV este de obicei un burduf cu scurgeri. Daca esti pe cale de a instala o noua articulatie comuna si doresti ca aceasta sa reziste in timp, este recomandat si inlocuirea burdufului.

Din acest motiv, RUVILLE ofera doar kituri articulatie cu toate articolele necesare incluse. Kiturile Ruville contin chiar si burduful potrivit in termoplastic, in cazul in care specificatiile producatorului solicita acest lucru. Cu 114 noi repere, RUVILLE si-a extins portofoliul de articulații la 550 de referinte. Articulatiile ”Drive-side” alcatuiesc majoritatea acestei cresteri de portofoliu. Astel, RUVILLE ofera acum kituri de reparatii, cu articulatii sferice CV sau articulatii trepied.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro