Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

50 de ani ce fac diferenta

PHIRA este o companie de familie care produce bare de protectie si piese auto din mase plastice. Fondata in anul 1963 de catre Enrique Lastra in prezent gestionata de a doua generatie, Phira este singurul producator spaniol de bare de protectie si lider mondial in sectorul pieselor din plastic.

Inca din 1963 PHIRA proiecteaza, fabrica si distribuie bare si grile de protectie pentru o gama larga de vehicule. Cincizeci de ani de experienta continua in cercetare si investitii in noi produse au permis companiei sa castige increderea distribuitorilor mici si mari din peste 50 de tari si toate acestea cu garantia sigura a inlocuirii gratuite.

Mai mult de 21.000 m² de magazine de produse cu peste 1.000 de referinte si un management al inventarului extrem de eficient permit o disponibilitate apropiata de 100%. Reputatia calitatii produselor, gama larga, impreuna cu un timp scurt de livrare face din Phira un partener de incredere. Calitatea nu este o intamplare, este rezultatul unui efort: ”Scopul nostru principal este de a furniza un produs de calitate. Am pus un accent deosebit pe materiile prime, adaptabilitate dintre elementele noastre si a componentelor acestora. Testele de impact efectuate pentru a controla materiile prime, impreuna cu alte teste privind aderenta, rezistenta grundului si asamblarea, ne permite sa garantam un nivel al calitatii omogen si durabil in timp. Calitatea proceselor de productie este recunoscuta de catre certificarea ISO 9000/2000.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro