Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Se cauta oameni minunati, cu imaginatie, ce pot imortaliza cele mai fericite momente si nu se tem de provocari !

In zilele noastre, accesul la informatie se face extrem de rapid prin intermediul internetului, asistam la un fel de globalizare a informatiei extrem de utila, din toate domeniile de activitate. Am descoperit Komunomo (o noua platforma sociala, 100% romaneasca, bazata pe interactiunea dintre oameni in diverse grupuri), in urma cu cateva zile si mi-a placut ce am gasit. De la prima vizita pe platforma, am ramas placut impresionat mai ales de numarul mare de grupuri si usurinta cu care poti interactiona cu ceilalti. Komunomo este prima platforma 100% romaneasca, ce promoveaza fericirea printr-un Concurs cu tema „Happy People”.

Concurs Komunomo

Komuno a lansat un concurs de fotografie in care isi motiveaza membrii sa inscrie poze cu tema „Happy People”, ca apoi sa fie premiati cu vouchere F64. Este minunat sa impartasesti bucuria si emotiile fotografiilor tale cu alti oameni, iar cel mai potrivit mod de a o face este prin intermediul platformei de socializare Komunomo. Inca din istorie mesagerul care aducea vesti bune era primit cu onoruri, iar cel care aducea vesti rele, uneori se intampla sa-si piarda chiar si capul, in cazul de fata daca poti castiga un premiu consistent cu o fotografie, este intr-adevar ceva senzational. Imi aduc aminte ca, in urma cu 30-40 de ani, in comunitatile rurale, stirile erau transmise de preot, la slujba duminicala sau de un personaj pitoresc “dubasul”. Acest dubas inarmat cu o “duba” (un fel de instrument de percutie), strabatea localitatea si din loc in loc anunta stirile de interes pentru comunitatea respectiva, bucurandu-se de o audienta deosebita si de un statut privilegiat in comunitate. Cu siguranta daca ar mai fi existat asemenea personaje pitoresti ar fi anuntat cel mai tare concurs din mediul online, in stilul sau caracteristic.

Fericire

Mi-a fost greu sa aleg o anumita fotografie care sa fie sugestiva si sa transmita un mesaj puternic pe care sa o inscriu in concurs. Am ales fotografia pe care am intitulat-o simplu „fericire” in care doi baietei, desculti, radiaza fericire cand se joaca cu o minge de baschet. Nu conteaza ca e dura suprafata de joc, nu conteaza ca se joaca intr-o zona in care gunoaiele sunt o realitate, tot ce conteaza este bucuria de a juca mingea. Fericirea de pe chipul lor este evidenta si cuvintele sunt de prisos. Va provoc sa intrati in concurs si sa va inscrieti pozele care transmit fericire si bucurie.

Intra in concurs

Mi-ar placea ca sa joc eu rolul dubasului si entuziasmat sa va anunt Concursul de pe pagina Komunomo, ce pune la bataie premii pe care le poti castiga daca participi si inscrii o fotografie pe tema „Happy People” in concurs. Premiile consta in vouchere F64 in valoare de: Premiul I – 1000 euro, premiul II – 700 euro si premiul III – 300 euro, dar si produse F64 pentru cei care voteaza pozele inscrise in concurs. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in concurs si sa postezi o fotografie in care subiectii sunt fericiti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro