Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Unitatea de climatizare si racire

Instalatia de climatizare si racire este vazuta ca un ansamblu unitar desi instalatia de climatizare si sistemul de racire al motorului sunt doua sisteme independente, acestea se influenteaza reciproc. Prin functionarea instalatiei de climatizare, sistemul de racire al motorului este solicitat suplimentar si temperatura lichidului de racire creste.

Aditivii continuti de lichidul de racire ofera protectie atat impotriva inghetului, cat si impotriva supraincalzirii motorului. Raportul corect de amestec al lichidului de racire ridica punctul de fierbere al mediului la peste 120 °Celsius. O rezerva enorma de putere.

Acest lucru este important mai ales vara, atunci cand instalatia de climatizare si sistemul de racire sunt puternic solicitate datorita temperaturii inconjuratoare si a calatoriilor lungi. Din acest motiv, cel mai bine ar fi ca lichidul de racire sa fie verificat odata cu efectuarea service-ului instalatiei de climatizare.

Intretinerea regulata iti protejeaza bugetul si imbunatateste climatul. Poti fi sigur ca investitia renteaza, deoarece o verificare regulata a instalatiei de climatizare are ca efect:
- limitarea raspandirii bacteriilor, prin dezinfectarea vaporizatorului.
- absorbirea prafului, murdariei si polenului, prin inlocuirea filtrului pentru habitaclu.
- functionarea corecta a instalatiei, prin verificarea si eventual inlocuirea filtrului dezumidificator.

Dupa verificare, poti inspira adanc, savurand cu adevarat calatoria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro