Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Articulatiile CV ofera solutii complete de calitate OE

Articulatiile CV sunt concepute sa functioneze pentru intregul ciclu de viata al unui automobil. Cu toate acestea, situatiile extreme sau influentele externe, cum ar fi temperaturi scazute sau foarte ridicate, pot limita drastic termenul lor de valabilitate. Conditiile de functionare, cum ar fi conducerea in lunile de iarna pe drumuri unde s-a aruncat sare sau calatoriile off-road, pot impinge componentele la limita si la cresterea uzurii lor.

Articulatia CV consta in principal intr-o parte interioara a articulatiei comuna cutiei de viteze cu o parte a rotii conectata printr-o piulita canelata. Sarcina articulatiei CV este de a asigura o transmisie constanta cu frecare redusa a fortei de torsiune sub unghiuri de operare in schimbare. In principiu, design-ul articulatiilor CV este comun si simplu, dar eficient – se folosesc bile care se misca in interiorul cailor de rulare care se potrivesc cu profilurile lor si pot transfera cuplul de torsiune chiar si atunci cand sunt plasate la un unghi de 90 de grade fata de rotatia arborelui de actionare.

Pe langa bila, articulatia se compune din trei parti suplimentare – articulatia in sine si carcasa sa, axul si capacul care impiedica elementele din fier sa se rupa. Gradul de libertate necesar pentru coordonare si deformare este realizat de unghiul de indoire si deplasare axiala a articulatiei. Din acest motiv, fiecare arbore lateral are nevoie de un o articulatie fixa. Fiecare proprietar de masina ar trebui sa stie ca articulatiile CV sunt supuse uzurii in functie de conditiile in care functioneaza si ca articulatiile uzate se vor face anuntate prin vibratii si zgomot in timpul deplasarii. Durabilitatea articulatiilor CV depinde in cea mai mare parte de conditiile in care vehiculul este „exploatat”.

La primul semn de miscari neregulate ale volanului in timpul accelerarii si a vibratiilor sub greutatea sarcinii transportate, articulatiile ar trebui verificate la un service auto. Ruville sugereaza clientilor sai, ca articulatiile CV sa fie verificate in mod regulat in timpul inspectiilor service astfel incat eventualele defecte sa poata fi identificate timpuriu si piesele defecte sa fie complet inlocuite. Ruville ofera un sortiment complet de articulatii fixe. Ele sunt de obicei instalate pe partea rotii, lateral de arbore, pentru a permite un unghi de incovoiere de pana la 45 °. Acest lucru urmeaza o tendinta globala spre confortul conducerii, imbunatatit pentru masini mici. Articulatiile Ruville urmeaza de asemenea, aceasta tendinta de a avea un design robust, care este durabil si utilizeaza resursele naturale cat mai putine posibil. La urma urmei, greutate mai mica inseamna un consum mai mic de combustibil, ceea ce duce automat la scaderea emisiilor de CO2. Si la fel ca si toate piesele de schimb Ruville, sistemele de articulatii CV sunt supuse unor actiuni continue de imbunatatire a calitatii, prin analiza intensiva a componentelor in colaborare cu Germanischer Lloyd si Tehnica Aachen University (RWTH). In plus, toate componentele sunt asamblate pentru a fi utilizate de service-urile internationale pentru a repara aproape toate modelele europene si asiatice de autoturisme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro