Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Arcurile trebuie schimbate in pereche

Dupa milioane de cicluri, chiar si cele mai bine facute arcuri “obosesc”. In timp arcurile se vor scurta, determinand inaltimea vehiculului sa scada. Este recomandat ca atunci cand te hotarasti sa schimbi arcurile, pentru siguranta si comfortul tau sa le schimbi in pereche. In cazul in care schimbi doar un arc e posibil sa te confrunti cu:
- inaltime neuniforma a masinii.
- receptivitate redusa la directie.
- limitarea sigurantei rutiere.
- distanta de franare mai mare.
- cresterea uzurii anvelopelor.
- cresterea consumului de carburant.

Atunci cand alegi sa inlocuiesti un singur arc, "speranta de viata" a celuilalt arc scade. Montarea arcurilor in perechi economiseste costurile fortei de munca si imbunatateste siguranta!

Arcurile elicoidale destinate pentru modelul Fiat Punto (atat OE cat si Lesjofors) sunt construite pentru incarcare laterala, cunoscute de asemenea sub denumirea de arcuri “banana”. Aceste arcuri sunt proiectate sa functioneze impreuna cu placa superioara de fixare, iar atunci cand se monteaza si se pozitioneaza in mod corect, se va aplica o forta care determina arcul sa se intinda. Totusi, daca placa superioara este pozitionata incorect arcul se va indoi, ceea ce poate duce la atingerea aripii interioare si crearea zgomotului. 


Un comentariu:

  1. Intotdeauna trebuie ales cu grija service-ul in care urmeaza sa facem o reparatie capitala a masinii, altfel riscam sa nu iasa bine lucrarea.


    Rent a car Bucuresti

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro