Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Jack Canfield va tine seminarul „Principiile succesului” in Cluj Napoca

Jack Canfield este unul dintre speakerii motivationali recunoscuti la nivel mondial. Este fondatorul si coautorului bestseller-ului nr #1 ,,Supa de pui pentru suflet" ce a fost tradus in peste 39 de limbi.

Considerat ,,success coach-ul" numărul 1 al Americii si trainerul care a ,,creat" cei mai multi milionari, prezinta pentru publicul roman 64 de principii fundamentale pentru cei care vor sa-si traiasca visul. Dupa ce, timp de 40 de ani, a studiat principiile si metodele prin care se poate ajunge la succes, va sustine la Cluj Napoca (10 martie) seminarul "Principiile succesului".

Jack Canfield va tine seminarul „Principiile succesului” in Cluj Napoca
,,Nu conteaza daca tintele tale sunt sa ajungi un vanzator de top, un arhitect extraordinar, sa iei numai note de 10 la scoala, sa slabesti, sa iti cumperi o casa de vis, sa ajungi multimilionar sau un antreprenor de succes - principiile si strategiile sunt aceleasi. Daca le inveti si le aplici cu disciplina, iti vei transforma viata dincolo de visele cele mai frumoase." declara Jack Canfield despre setul de principii pe care il va prezenta romanilor. Intregul seminar este conceput ca un plan de actiune pentru a reusi in viata atat pe plan personal, cat si profesional.

Seminarul e structurat in 6 pasi, 64 de principii si exercitii practice, pornind de la fundamentele succesului, transformarea personala, ce presupune o echipa de succes, cum sa construiesti relatii de succes, succesul financiar pana la trecerea la actiune si aplicarea acestor pasi in viata personala.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro